DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
DJI Osmo Mobile SE
Artikkelnummer: 1057443

DJI Osmo Mobile SE

Kompakt mobilgimbal for å lage kreative og ristefrie videoer

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Gimbalen stabiliserer mobilen din slik at videoene dine er ristefrie
 • Kompakt og sammenleggbar design
 • Opptil 8 timers batterilevetid
1 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Osmo Mobile SEs lette og sammenleggbare design og magnetiske mobilholder gjør den enkel å bære med seg og raskt fange de viktige øyeblikkene. Med det nye statuspanelet kan du bytte mellom ulike moduser med et enkelt trykk på en knapp. En rekke intelligente funksjoner hjelper å filme og fange øyeblikk dynamisk, og gir et kreativt preg på det du ønsker å filme eller fotografere.

Fordeler

 • Enkel og rask å montere telefonen i gimbalen med magnet
 • Gimbalen stabiliserer mobilen din slik at videoene dine er ristefrie
 • Kompakt og sammenleggbar design
 • Du får et ministativ slik at gimbalen kan stå av seg selv
 • Opptil 8 timers batterilevetid
 • Koble til mobilen din via Bluetooth og DJI Mimo-appen
 • Videoene blir responsive når du går eller følger en person

Kompakt og bærbar design

Osmo Mobile SEs sammenleggbare design gjør den enkel å oppbevare og ta med seg. Putt den i lommen slik at du er klar til å ta flotte bilder/videoer når inspirasjonen melder seg.

Filmer på et øyeblikk

Enten det er et avgjørende mål i fotball eller babyens første skritt, er du klar. Bare ta opp smarttelefonen, fest den til gimbalen og begynn å filme. Den magnetiske telefonklemmen kan skilles fra hverandre, slik at du enkelt kan koble til og fra smarttelefonen.

3-akset stabilisering

Med en ny generasjon kontrollalgoritmer utfører Osmo Mobile SE sanntidskompensasjon som reduserer kamerarystelser og kompenserer for bevegelsene dine under filming. Osmo Mobile SE er utstyrt med en liten stabiliseringsmotor med høyt dreiemoment som får gimbalen til å reagere på små skift selv ved bruk av store eller tunge smarttelefoner.

Smarte moduser for enkel bruk

Følg

I Follow-modus følger kameravisningen panorerings- og tiltbevegelsene til gimbalen og forblir stabil under ruller. Denne modusen er egnet for fotografering oppover, nedover og diagonalt.

Tiltlås

Kameravisningen følger bare panoreringsbevegelsen til gimbalen og forblir stabil under tilt og rull – perfekt for å fotografere horisontalt eller flytte et motiv rundt.

FPV

I FPV-modus følger alle tre aksene til gimbalen bevegelsen til hoveddelen. Dette er fantastisk for dynamisk filming av stasjonære motiver som landemerker, bygninger eller statuer.

SpinShot

Skyv joysticken til venstre eller høyre for å kontrollere rotasjonen av kameravisningen og lage dynamiske bilder.

Lag fantastiske videoer med de kreative videomodusene

Timelapse

Forvreng tid og rom med Timelapse, Motionlapse og Hyperlapse. Med enkle Motionlapse-maler kan du blande vakre øyeblikk med imponerende klipp.

DynamicZoom

Bruk Move In- og Move Out-modusene for å få strekke og komprimerende visuelle effekter for å skape fantastiske dynamiske bevegelser med telefonen.

Bevegelseskontroll

Bevegelseskontroll gjør det enkelt å ta en selfie eller et gruppebilde. Det har aldri vært så praktisk å ta et bilde eller starte en video.

Panorama

Ta bilder som spenner over flere bildebredder og inkluderer mer av omgivelsene dine med panoramamodus. Prøv tre panoramamoduser: 3x3, 240° eller CloneMe tilgjengelig for din kreative visjon. Prøv så skal du se.

Leveres med

 • DJI Osmo Mobile SE
 • Magnetisk klemme for mobil
 • Mini stativ
 • Strømkabel (USB-C)
 • Oppbevaringsetui
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen