DJI Osmo Pocket 3 Black Mist Filter
Artikkelnummer: 1061037

DJI Osmo Pocket 3 Black Mist Filter

Filter for DJI Osmo Pocket 3 – for en mer filmatisk følelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Spesielt tilpasset DJI Pocket 3
  • Skap mykere følelse og "atmosfære"
  • Myk opp ekstrem skarphet og kontrast
649 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Når det brukes med Osmo Pocket 3, kan Black Mist-filteret kontrollere høylys og gjøre urenheter og andre hudfeil mindre synlige under opptak. Dette filteret er spesialtilpasset din DJI Pocket 3 og det reduserer til en viss grad kontrast og noe skarphet. Takket være den magnetiske designen kan den enkelt monteres på kameralinsen til Osmo Pocket 3.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.