DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
DJI RC Motion 2 Controller
Artikkelnummer: 1059268

DJI RC Motion 2 Controller

Kraftig håndkontroll som gir en helt ny følelse i flyturene

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Opplev en ny følelse i flyturene
  • Kompakt håndkontroll
  • Betjenes med håndbevegelser
2 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Den kraftige og intuitive DJI RC Motion 2 gir komfortabel og responsiv kontroll, slik at selv nybegynnere raskt kan nyte moroa med bevegelsesbasert flykontroll. Med bevegelsessensorteknologi kan du kontrollere flyretningen ved å vri på håndleddet. Sammen med joysticken kan du enkelt navigere, manøvrere og utforske himmelen på en helt unik måte. Når den brukes med DJI Avata og DJI Goggles, vil dronens flyretning reagere på håndbevegelsene dine, og gi en oppslukende flyopplevelse.

Fordeler

  • Opplev en ny følelse i flyturene
  • Kompakt håndkontroll
  • Betjenes med håndbevegelser

Multifunksjonell og intuitiv

DJI RC Motion 2 er bygget for langtidsbruk. Gasspaken, modusknappen, låseknappen og mange av DJI RC Motion 2s andre funksjoner er optimalisert for enhåndsbruk.

Flerveis drift

Høyde- og retningskontroll er enda jevnere med DJI RC Motion 2s oppgraderte joystick. Ta av og land med presis nøyaktighet og mer dynamisk bevegelse, og takle enda mer komplekse flymanøvrer enn før. Gasspedalen har en ny reversfunksjon som lar deg fly baklengs i trange situasjoner. Bare reverser på samme måte som du fløy inn og unngå en tett U-sving. FN-bryteren gjør det enkelt å justere ISO, lukker og andre kameraparametere.

Leveres med

  • DJI RC Motion 2-kontroller
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen