Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ronin-S Cam Multi-Camera Control Cable P13

DJI Ronin-S Cam Multi-Camera Control Cable P13

1041705
  • Koble til ditt Sonykamera til Ronin-S
  • Gir tilgang til lukker, autofokus og innspilling
  • Optisk zoom kan kontrolleres via Focs Wheel fra DJI
319 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Multi-Camera Controll Cable for Sony til Ronin-S

Bruk Multi-Camera Control Cable (Multi-USB) for å koble til ditt Sony-kamera til Ronin-S Camera Control Port. Gir tilgang til lukker, autofokus og innspilling.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.