DJI RS 3 Combo
DJI RS 3 Combo
DJI RS 3 Combo
DJI RS 3 Combo
DJI RS 3 Combo
DJI RS 3 Combo
DJI RS 3 Combo
Artikkelnummer: 1056451

DJI RS 3 Combo

Allsidig og kompakt gimbal med fokusmotor og monteringstilbehør

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Komplett pakke med gimbal, fokusmotor og monteringstilbehør
 • Klarer en belastning på opptil 3 kg
 • En 1,8” OLED-berøringsskjerm gir deg en rask oversikt over innstillingene dine
8 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med DJI RS 3 kan du enkelt lage smidige og stabile videoer uten å riste, og det gir en fleksibel og effektiv opptaksopplevelse. Gimbalen kan brukes med kameraer med en maksimal vekt på opptil 3 kg og er laget av karbonfiber. For rask og praktisk oversikt har den en 1,8” OLED-skjerm slik at du enkelt kan bytte mellom de ulike funksjonene. Lett og elegant, RS 3 leverer profesjonell stabilisering og effektiv kontroll for mer kreativ frihet og uendelige muligheter. Combo-pakken inkluderer både fokusmotor, monteringstilbehør og telefonholder, alt for å maksimere potensialet til gimbalen din.

Fordeler

 • Klarer en belastning på opptil 3 kg
 • Laget av karbonfiber for å redusere vekten
 • En 1,8” OLED-berøringsskjerm gir deg en rask oversikt over innstillingene dine
 • Batterilevetid opptil 12 timer
 • Avanserte funksjoner som SuperSmooth
 • Mulighet for Ronin image transmitter gir trådløs overføring av innstillinger og bilde
 • Med Gimbal Mode Switch kan du bytte mellom flere forskjellige moduser

Lag kompatible og stabile videoer med RS 3

Stillegående og nøyaktig AF med DJI RS Focus Motor

Den nyutviklede DJI RS Focus Motor (kjøpes separat eller i et combo-kit) gir dreiemoment tre ganger sterkere (opptil 1 N · m) og reduserer hørbar støy med 50 %. Dette gir en mykere fokusopplevelse og reduserer effekten på lydopptak. Den har også en hurtigkoblingsstruktur, som gjør at den enkelt kan monteres uten verktøy for raskere bruk.

Quick-Release plater

Med hurtigplater er det raskt og praktisk å montere et kamera på RS 3, uten å måtte balansere gimbalen etter bytte av nytt batteri eller minnekort. En finjusteringsknapp på vippeaksen lar kameraet skyve forover eller bakover med millimeter-graders presisjon for enklere balanseringsnøyaktighet når du skifter objektiv.

Automatiserte aksellåser

Når gimbalen er slått av kan du trykke og holde inne bryteren, noe som betyr at de tre akslene låses opp mens gimbalen utvider seg automatisk, slik at du kan begynne å jobbe i løpet av få sekunder. Trykker du på bryteren én gang låses skuldrene automatisk og går i dvalemodus, noe som gjør den perfekt å ha med på turen.

Trådløs lukkerkontroll

Ved å implementere Dual-Mode Bluetooth, støtter RS ​​3 trådløs lukkerkontroll, noe som sparer tid og krefter ved hver bruk. Etter den første Bluetooth-paringen kan du kontrollere video- og fotoopptak ved å trykke på opptaksknappen på stabilisatoren. Tidligere tilkoblede kameraer kan kobles til automatisk etter første gangs bruk, noe som eliminerer behovet for en kamerakontrollkabel.

Høy lastekapasitet til tross for kompakt størrelse

Høy lastekapasitet til tross for kompakt størrelse

Med en vekt på bare 1,3 kg (inkludert gimbal, batterigrep og hurtigplater), er RS ​​3 veldig enkel og smidig mens dens 3 kg lastekapasitet er mer enn nok til å støtte standard speilreflekskameraer.

3. generasjons RS-stabiliseringsalgoritme

Takket være neste generasjons RS-stabiliseringsalgoritme gir RS 3 forbedret stabilitet i alle scenarier. Laboratorietester viser at RS 3 er 20 % mer stabil sammenlignet med RSC 2, og håndterer enkelt bilder med lav vinkel og bytter jevnt mellom høy og lav posisjon.

SuperSmooth-modus

Når du trenger enda jevnere resultater, aktiver SuperSmooth-modus. RS 3 vil øke motorens dreiemoment for ytterligere å forbedre stabiliseringen og levere stabile bilder selv i scenarier med rask bevegelse eller ved bruk av objektiver med 100 mm ekvivalent brennvidde.

Trådløs bildesender

Ønsker du å kunne overføre 1080P-video med en rekkevidde på opptil 200 meter unna med kun 60ms forsinkelse? da kan du benytte anledningen til å kjøpe en DJI Ronin image transmitter. Dette betyr at du kan kringkaste video og få kamerakontroll trådløst med RS 3.

1,8" OLED-berøringsskjerm

Sammenlignet med den svarte og hvite skjermen på RSC 2, er RS ​​3 utstyrt med en 1,8-tommers fullfarge OLED-berøringsskjerm, samtidig som den er 80 % større. Den støtter også de fleste Ronin-appinnstillinger, og gir intuitiv og presis kontroll sammen med det redesignede brukergrensesnittet.

Utstyrt med en 1.8

Leveres med

 • DJI RS 3
 • Carrying Case
 • BG21 Grip
 • USB-C Charging Cable (40 cm)
 • Briefcase Handle
 • Lens-Fastening Support
 • Extended Grip/Tripod (Plastic)
 • Quick-Release Plate (Arca-Swiss/Manfrotto)
 • Focus Motor (2022)
 • Focus Motor Rod Mount Kit
 • Focus Gear Strip
 • 2x Multi-Camera Control Cable (USB-C, 30 cm)
 • Lens-Fastening Strap
 • Screw Kit 1/4"-20
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen