DJI Zenmuse X7
DJI Zenmuse X7
Artikkelnummer: 1036455

DJI Zenmuse X7

Zenmuse X7

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
33 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profesjonelt kamera med Super 35 sensor til DJI Inspire 2

Zenmuse X7 bruker en Super 35-sensor sammen med høy oppløsning, rask avlesning og D-log for å maksimere bildeprestasjonen innen flyfotografering.

Fordeler:

  • Super35-sensor
  • 24mp RAW i 20FPS
  • 6K CineDNG och 5.2K Apple ProRes
  • D-log og D-Gammut RGB
  • 14 trinns dynamisk omfang
  • DL-Mount

Super 35-sensor

DJI Zenmuse X7 er et kompakt kamera tilpasset med Super 35-sensor og innebygd gimbal som leverer oppløsning og bildekvalitet på profesjonelt nivå. Sensoren er en 24mp CMOS med 14 trinns dynamisk omfang med mulighet for å filme i både 6K 30fps CinemaDNG og 5.2k 30fps/3.9K 60fps Apple ProRes, og med støtte for RAW-bilder i salver på 20 bilder per sekund.

DJI Color

D-Log og D-Gammut RGB gir deg mulighet til å bruke 3D LUTer og etterbehandle videomaterialet ditt på samme måte som du er vant med fra betydelig tyngre Cine-kameraer. D-Gammut er designet for å gi deg korrekte fargetoner og fremfor alt hudtoner ved ulike eksponeringer.

DL-Mount

Zenmuze X7 anvender en bajonettfatning spesielt tilpasset for flyfoto, utviklet for å være så lett som mulig. Registeravstanden er kun 17mm, ca 1/3 mindre enn PL - noe som gir mulighet til å bruke mer kompakte objektiver. X7 veier kun 630g med et objektiv montert.

Leveres med:

  • Kamera
  • Gimbal
  • Kamerahusdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen