DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit
Artikkelnummer: 1055458

DJI Mini 3 Pro Fly More Kit

Tilbehørspakke til DJI Mini 3 Pro

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Komplett pakke med to batterier, propeller, ladehub og bag
 • Maksimer flytiden med din DJI Mini 3 Pro
 • Gir opptil 68 minutter ekstra flytid (34 minutter per batteri)
2 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Maksimer flytiden med dronen din! DJI Mini 3 Pro Fly More-settet gir deg opptil 68 minutters flytid og muligheten til å lade tre batterier på rad gjennom DJI-ladehuben. DJI Fly More Kit forenkler droneflyvningen din ved å få alt du trenger!

Fordeler

 • Komplett pakke med to batterier, propeller, ladehub og bag
 • Maksimer flytiden med din DJI Mini 3 Pro
 • Ladehuben kan lade opptil tre batterier på rad
 • Ekstra propeller slik at du ikke går glipp av en flytur
 • Gir opptil 68 minutter ekstra flytid (34 minutter per batteri)

To ekstra batterier for DJI Mini 3 Pro

Når du skal bruke batteriet for første gang, må du aktivere det da DJI Mini 3 Pro flybatterier er i hvilemodus når du får det. Før du bruker batteriet, monter det i dronen eller plugg inn den medfølgende DJI Mini 3 Pro Toveis ladehub og koble dronen eller ladehuben til en lader for å lade den og samtidig aktivere batteriet.

Lad tre batterier på rad

Ønsker du å lade både dronens batteri og batteriene som er inkludert i fly more-settet i samme lader? Fly more-settet inkluderer huben DJI Mini 3 Pro Toveis ladehub som gir deg muligheten til å koble til tre batterier som lades etter hverandre slik at du alltid har ett batteri tilgjengelig så snart det er fulladet og neste batteri er startet i stedet for at alle skal lades samtidig.

Ekstra propeller for DJI Mini 3 Pro - aldri gå glipp av en flytur

I Fly more-settet får du ekstra propeller til din DJI Mini 3 Pro. Det er alltid greit å ha den med når du er ute og flyr dersom dronens propeller er skadet eller slitt. Du kan enkelt bytte dem ut ved hjelp av en skrutrekker og det er to par som er merket og de skal monteres på de to motorene som har tusj mens de umerkede skal monteres på de umerkede motorene. Det anbefales at du kjenner på skruene for hver 30. time du flyr (estimert til ca. 60 flyreiser).

Leveres med

 • DJI Fly More Combo
 • 2 x DJI Mini 3 Pro Intelligent Flight Battery
 • DJI Mini 3 Pro Propellers
 • DJI Mini 3 Pro Two-way charging Hub
 • USB-C til USB-A-kabel
 • Oppbevaringsveske

Godt å vite! Kjøp en USB-C PD-lader til ladehuben for å kunne drive den. Du finner ladere under fanen passende tilbehør.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen