Eartec Hub til UltraLite headset
Artikkelnummer: 1031433

Eartec Hub til UltraLite headset

Hub til UltraLite headset

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
8 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lett og oppladbar basestasjon til Eartec Ultralite

Eartec HUB er en basestasjon i miniatyr, som enten kan plasseres på et strategisk sted på opptaksstedet, eller bæres i beltet. Denne smarte HUB lar opp til 7 Eartec Ultralite headsets opg deres brukere være oppkoblet i full duplex. Den støtter to kanaler, bruker oppladbare litiumsbatterier og har en sterk rekkevidde på drøye 350 meter.

Fordeler:

  • Full duplex
  • Opp til 7 brukere
  • 350 meters rekkevidde
  • 2 brukbare kanaler
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.