Eartec Hub til UltraLite headset

Eartec Hub til UltraLite headset

Hub til UltraLite headset

1031433
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 2-6 dager
Butikk:
7 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lett og oppladbar basestasjon til Eartec Ultralite

Eartec HUB er en basestasjon i miniatyr, som enten kan plasseres på et strategisk sted på opptaksstedet, eller bæres i beltet. Denne smarte HUB lar opp til 7 Eartec Ultralite headsets opg deres brukere være oppkoblet i full duplex. Den støtter to kanaler, bruker oppladbare litiumsbatterier og har en sterk rekkevidde på drøye 350 meter.

Fordeler:

  • Full duplex
  • Opp til 7 brukere
  • 350 meters rekkevidde
  • 2 brukbare kanaler
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.