Eartec UltraLite HD UL2D 2 headset (double ear)
Artikkelnummer: 1028993

Eartec UltraLite HD UL2D 2 headset (double ear)

Trådløst intercom-system for to brukere

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Doble hodetelefoner med mikrofon
  • Full duplex
  • Startsett med hodetelefoner, lader, batteri og veske
6 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
UltraLITE kommunkasjonsheadset-kit for opp til 4 personer. Kommunisere direkte med hverandre ved hjelp av EARTEC UltraLITE, uten behov for noen sentralstasjon.

Fordeler

  • "Alt-i-ett"-løsning: ingen behov for kanler eller sendere
  • Fungerer både på høyre og venstre øre
  • DECT-Teknologi
  • Lithium Polymer batterier
  • Ingen lisens nødvendig

Bare headset

Alt er innebygd i headsettet, slik at du ikke trenger en sender i beltet eller ledninger som floker seg. Kommunikasjonsn skjer simultat, akkurat som ved en telefonsamtale. Mikrofonen kan vris, slik at headsettet fungerer på både høyre og venstre øre. Mikrofonen er slått av når du tar den opp.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications gir ca 400m rekkevidde i åpent terreng med inntil fire brukere og ingen FCC-lisens kreves. Batterilevetiden er ca 6 timer.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.