Batteriaggregat ELB 1200 med batteri

Elinchrom Batteriaggregat ELB 1200 med batteri

1033429
24 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Elinchrome ELB 1200 studioblits med batteri

Elinchrome ELB 1200 er et kraftig og værtettet batteriaggregat. Kompletter med Elinchrome Pro, Hi-Sync eller Action-hode etter hva som passer dine behov.

Fordeler:

  • Batteridrevet og værtålelig
  • Enkel men kraftig
  • Elinchrome Skyport
  • Tre ulike hoder gir høy fleksibilitet

Batteridrevet og værbestandig

Elinchrom ELB 1200 edr en kraftig. batteridrevet studioblits som tilbyr unik mobilitet og imponerende værbestandighet, noe som gjør ELB 1200 til det perfekte valget for eventyr- og actionfotografer i alle klimaer.

Enkel men kraftfull

Utformingen er laget for enkel og intuitiv håndtering med vellagede kontroller samt stor OLED-skjerm som tydelig viser innstilte verdier og funksjoner. I tillegg til den eksplosive styrken og rask oppladning har ELB 1200 en rekke kreative funksjoner som gir fotografen muligheter til kreative løsninger.

Elinchrome Skyport

Den nyeste generasjonen av Skyport innebærerutvidet rekkevidde, og de avanserte Skyportsenderene gir fotografen full kontroll direkte fra kameraposisjon. Med Skyport  Plus HS (selges separat) kan du bruke Hi-Sync (Hi-Sync master) og senderen har en skjerm som viser blitsinnstillinger. Selvfølgelig kan du bruke Skyport transmitter plus (selges separat) eller en vanlig 3,5mm synk-kabel (inkludert)

Tre ulike hoder

Med tre ulike blitshoder kan ELB 1200 helt tilpasses fotografens krav, og det kraftige LED-innstillingslyset kan med fordel brukes til filmopptak etc. Uansett valg av blitshode gir ELB 1200 aldeg alltid full kontroll over fargespekteret, takket være "Full Flash Curve Technology". Elinchrom ELB 1200 gir deg som fotograf unike muligheter til å fullstendig tilpasse blitsen etter dine preferanser.

  • Med Action-Head kan du fryse raske bevegelser med ekstremt raske lukkertider. Ned til 1/8850 sek ved uteffekt 172Ws!
  • Velg Hi Sync-Head for å kunne jobbe med lukkertider ned til 1/8000 sek. Gir deg muligheten til å balansere sollys med blitslys, samt fritt velge kombinasjon av lukkertid og blender.
  • Pro-Head gir deg allround egenskaper samt mulighet til å jobbe svært lange arbeidsdager med høyt tempo

Leveres med:

OBS. Trådløs Skyportsender ikke inkludert!

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.