Elinchrom

Kjøp Elinchrom hos oss! Hos oss kan du kjøpe studioblitser, batteriblitser, blitsaggregat, blitsutløsere, tilbehør og lysformere som softbokser og paraplyer fra Elinchrom både online og i butikk. Vi har et bredt utvalg av Elinchromprodukter for den profesjonelle fotografen, uansett om du fotograferer i studio eller på location.

21 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Strømforsyning
Trådløs styring
Studiokit
Maks. effekt
High Speed Sync/High Sync
Bajonettfatning
Aktiv kjøling
TTL
Automatisk dumping

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.