Elinchrom

Kjøp Elinchrom hos oss! Hos oss kan du kjøpe studioblitser, batteriblitser, blitsaggregat, blitsutløsere, tilbehør og lysformere som softbokser og paraplyer fra Elinchrom både online og i butikk. Vi har et bredt utvalg av Elinchromprodukter for den profesjonelle fotografen, uansett om du fotograferer i studio eller på location.

36 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Studiokit
Bajonettfatning
Blitstype
Maks. effekt
Min. effekt
Effektomfang
Maks. ladetid
Min. effekt
Innstillingslys
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.