Blitspakke D-Lite RX 4/4 Softbox To Go

Elinchrom Blitspakke D-Lite RX 4/4 Softbox To Go

1025702
 • Blitsstyrke fra 400Ws ned til 24 Ws
 • Skyport gir unik fjernstyringsmulighet og finnes innebygd i samtlige av Elinchroms blitsmodeller
 • Intelligent slavetenning gjør D-Lite RX 4 enkel å bruke i kombinasjon med speedlights
 • Superkort brenntid gir skarpe bilder
 • Eksepsjonelt jevn fargetemperatur over hele effektområdet
 • Elinchrom tilbehørsbajonett gir tilgang til markedets bredeste utvalg av lysformere
9 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Blitspakke D-Lite RX 4/4 Softbox To Go
Bakgrunn Arctic White 2,72x11m
Clamp Studioklemme 10 cm
11 239 NOK
Blitspakke D-Lite RX 4/4 Softbox To Go
EzyBalance Gråkort 30 cm
innstillngslys 100W/196V
10 608 NOK

Elinchrom D-Lite RX 4/4 Softbox To Go er en kompetent studioblitspakke som passer både i hjemmestudioet eller til bedrifter med egenproduksjon av bildemateriell. Settet inneholder alt du trenger for å komme i gang med profesjonell lyssetting. D-Lite RX 4 er meget kraftig og egner seg ved fotografering av større grupper som innebandylaget eller interiørbilder. Funksjoner, ytelse og finesser er enestående i sin klasse. D-Lite RX 4 passer utmerket for mindre bedrifter og entusiaster som vil ta studiobilder med profesjonelt resultat.

To paraplyfester, smart plasser nær midte av lampen gjør at du kan kombinere valgfri lysformere. D-Lite RX 4 har innebygd vifte som automatisk regulerer blitsens temperatur. Ved bregrenset bruk av blitsen er viften avslått, men skrur seg på og øker farten i takt med at blitsen blir varmere.

 • Blitsstyrke fra 400Ws ned til 24Ws. kan enkelt tilpasses for ulike typer fotografering, som for eksempel portretter eller produktfotografering.
 • Skyport gir unik fjernstyringsmulighet og finnes innebygd i alle Elinchroms blitser.
 • Intelligent slaveutløser gjør D-Lite RX 4 enkel å bruke i kombinasjon med speedlights
 • Superkort brennetid gir skarpe bilder
 • Eksepsjonelt jevn fargetemperatur over hele effektområdet
 • Temperaturstyrt vifte
 • Elinchrom tilbehørsbajonett gir tilgang til markedets bredeste utvalg av lysformere

 

Skyport fjernstyring
D-Lite RX 4 har en innebygd Skyport fjernstyring med 8 kanalfrekvenser og 4 grupper som kan styres via den medfølgende fjernstyringsenheten, Skyport Transmitter Plus, som kan trigge blitsen og regulere uteffekten på avstander opp til 200m. Hver blits kan styres individuelt ved større lyssettinger.

Tilbehør
Elinchrom tilbyr et stort sortiment av tilbehør og lysformere. Samtlige blitsmodeller bruker samme tilbehørsbajonett, som åpner muligheten for enkelt å veksle mellom ulike modeller etter behov. som tilbehør finnes også Skyport USB Module som sammen med den inkluderte programvaren, Skyport 3.0, gir mulighet for å styre blitsene fra datamaskinen samt en mengde andre funksjoner. Med Skyport Plus HS kan du via det innebygde displayet stille inn hver blits separat samtidig som den innstilte styrken og funksjoner for innstillingslyset kan avleses.Opp til 10 blitser vises på displayet samtidig. D.Lite RX 4 kan brukes til Hi Sync, fotografering med ekstremt kort synkroniseringstid. Avhengig av hvilket kamerahus du bruker kan lukkertider ned til 1/8000s brukes, og gi deg større kreativ frihet.

Sterk og rask
D-Lite RX 4 er kraftig og oppladningstiden mellom hvert blink er 0,35-1,2s avhengig av effekt.

Nøyaktig regulering av lysstyrke
Lysstyrken kan reguleres med en presisjon på 1/10 blendertrinn med et omfang på hele 5 lendertrinn - 24Ws opp til 400Ws. D-Lite RX 4 passer utmerket for helportretter og større grupper som for eksempel håndballaget.

Eyecell slaveutløser
Eyecell er en intelligent slaveutløser som kan trigge D-Lite RX 4 fra lyset av en speedlight, hvilket innebærer at du kan kombinere studioblitser med vanlige kamerablitser. Det går også an å kople en løs Skyport Universal Receiver Plus til en speedlight og på den måten utløse alle blitsene fra Skyport Transmitter Plus. mange ganger er dette den sikreste metoden, ettersom radiosignalet fra Skyport er mye mer effektivt enn å utløse blitser via lys.
 

Innstillingslys for enklere lyssetting
D-Lite RX4 har en innstillingslampe som tilsvarer 150W og gir deg mulighet til å bedømme lyssettingen før du tar bildet. Styrken på innstillingslyset kan justeres på flere måter; kontinuerlig full styrke, proporsjonalt med innstillt blitsstyrke, manuell styrke eller slukket.

Denne pakken inneholder:

 • 2 stk. D-Lite RX 4 (med 100W innstillingslampe, Beskyttelseshette, 5m synkkabel, 5m strømledning)
 • Portalite Square Softbox 66x66 cm
 • Portalite Octa Softbox 56 cm
 • Transparent deflektor
 • Skyport Transmitter Plus (batterier ikke inkludert, 2x AA 1,5V)
 • Stativset med veske (2x 88-235cm)
 • Veske for blitslampene
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.