Lamphode LB 1200 Pro Head

Elinchrom Lamphode LB 1200 Pro Head

1033500
  • Tilpasset for høyt arbeidstempo
  • LED-innstillingslys
  • Standard Elinchrom-bajonett
  • Sentrert paraplyfeste
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lampehode ELB 1200 Pro Head

Pro Head har svært stabil og pålitelig konstruksjon med en brenntid fra 1/2800 sek ned til korte 1/5050 sek. Passer utmerket til portrett- og bryllupsfotografer, samt lange arbeidsdager i høyt tempo.

Fordeler

  • Tilpasset for høyt arbeidstempo
  • Robust design
  • LED-innstillingslys
  • Sentrert paraplyfeste
  • Standard Elinchrom-bajonett

Tilpasset for høyt arbeidstempo

Pro Head har et meget stabilt og pålitelig design fra 1/2800 sek ned til korte 1/5050 sek. Passer perfekt for allroundfotografer som arbeider lange dager.

Robust design

Hus av aluminium og solide håndtak gjør blitshodet enkelt å håndtere i alle miljøer. Blitsen leveres med kuppel av klart glass som beskytter blitsrøret og LET-innstillingslampen.

LED Innstillingslys

Innstillingslyset er en 50W LED-lampe som i lysstyrke tilsvarer 250W  halogen (4000 Lumen). Fargetemperaturen er av dagslyskarakter med CRI 92. Lysstyrken og kvaliteten på lyset gjør at ELD 1200 Pro Head fungerer utmerket for filming. Innstillingslyset kan styres proporsjonelt eller manuelt. Dessuten finnes det en VFC-funksjon, som innebærer at innstillingslyset indikerer når aggregatet er ladet opp til full styrke. Den innebygde viften kan ved filming slås av for å unngå forstyrrende lyd.

Sentrert paraplyfeste

Det sentrerte paraplyfestet, for paraplyer med skaft 7-8mm, gir enestående jevn lysdistribusjon over alle paraplyer uansett størrelse. Dessuten gis det mulighet til å kombinere ulike typer lysformende tilbehør som f.eks. reflektorer med deflektorer. På den kraftige tiltleden av metall finnes det eksternt paraplyfeste.

Standard Elinchrom-bajonett

Blitshodet brukes en standard Elinchrom-bajonett, slik at du kan bruke hele spekteret av Elinchroms lysformere uten å behøve noen adapter.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.