Elinchrom Paraply Portrait Kit
Artikkelnummer: 1047648

Elinchrom Paraply Portrait Kit

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Enkel og smidig med paraplyer
  • Paraplyer med dyp konstruksjon gir et rettet lys og større kontroll
  • Pakke med to paraplyer med ulike egenskaper
1 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Elinchrom paraplyer med parabolform gir deg et mer rettet lys, og større kontroll over lyset sammenlignet med standardparaplyer. Disse to batteriene har en diameter på 105 cm, noe som gir deg en stor lyskilde og muligheter til kreative og morsomme lyssettinger. 

Fordeler

  • Enkel og smidig
  • Paraplyer med dyp konstruksjon gir et rettet lys og større kontroll
  • Pakke med to paraplyer med ulike egenskaper
  • Jevn lysspredning og rund form
  • Diffusor som tilbehør

Enkel og smidig

Paraplyet er antagelig den mest populære lysformeren på grunn av sin allsidighet, lave pris og enkle håndtering. Paraplyen er svært enkel å slå opp og pakke sammen, samt at den er enkel å transportere. .

Pakke med to paraplyer med ulike  egenskaper

Den dype formen på paraplyen gir et mer rettet lys sammenlignet med en standardparaply. Dette gir fotografen økte muligheter for å styre hvor lyset skal havne, og hvilke deler av motivet som skal havne i skyggen.

Sølvparaply

Den sølvkledde innsiden på paraplyen gir en relativt hard refleksjon, noe som resulterer i et krispt lys med relativt rask overgang mellom lys og skygge. Det harde lyset fremhever også motivets tekstur og struktur. 

Transparent paraply

Det transparente stoffet gir to muligheter. Dels kan man slå lyset gjennom paraplyduken og få et lys likt en softboks samt fordelen at motivet kan plasseres nært paraplyen.
Som alternativ kan man la lyset stusses mot paraplyduken, noe som gir en stor, bred lysoverflate samt store mengder strølys som forsterker allmennlyset i bildet (strølyset påvirker kun innendørs da vegger og tak reflekterer lyset).

Jevn lysspredning og rund form

Takket være det sentrerte paraplyfestet i Elinchrom studioblitser er lysspredningen fra paraplyen svært jevn over hele lysbildet. Bak blitstrøret finnes en integrert reflektor som sammen med paraplyreflektoren sørger for at lysstyrken blir maksimal. Elinchrom Deep-paraplyer har hele 16 spir, noe som gir paraplyen en rund form, noe som er svært populært når parapluen reflekteres i motivet, ettersom refleksjonen nesten blir helt rund. 

Diffusor som tilbehør

Til Paraply Deep Silver finnes diffusor som ekstra tilbehør. Ved å montere en diffusjonsduk blir lyset likt en softboks, dvs. istedet for et relativt hardt lysbilde blir lyset mykere med lang overgang mellom lys og skygge. Takket være det sentralt plasserte paraplyfestet på Elinchrom faller det indirekte lyset fra paraplyen svært jevnt over hele diffusorduken. 

Levereras med:

  • Paraply Deep Silver 105 cm
  • Paraply Deep Transparent 105 cm
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen