Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Portalite Softbox 65x65 m/Vesk

Elinchrom Portalite Softbox 65x65 m/Vesk

303641
1 545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Portalite Softbox 65x65 m/Vesk
Speedring Portalite Softbokser
Rod sett for softbox Portalite 66x66cm. Sats med
2 609 NOK
Elinchrom Portalite Softbox 65x65 m/veske I de nye Portalite softboksene benyttes samme materiale i diffusere og refleksduk som i Elinchroms Rotalux pro softbokser. Størrelse 53x53 cm. Portalite er både stabil og lettmontert, takket være ny speedring og rekonstruerte pinner. Portalite er en softboks i Økonomiklassen, med meget bra ytelse/pris og er tilgjengelig i størrelsene 53 x 53 cm og 65 x 65 cm. Passer til alle Prolinca og Elinchrom- blitzer produsert siden 1974. Portalite er et meget bra alternativ til tredjepartstilbehør som kanskje ikke er lagd etter anbefalte spesifikasjoner.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.