Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Portalite Softbox 65x65 m/Vesk

Elinchrom Portalite Softbox 65x65 m/Vesk

303641
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Elinchrom Portalite Softbox 65x65 m/veske I de nye Portalite softboksene benyttes samme materiale i diffusere og refleksduk som i Elinchroms Rotalux pro softbokser. Størrelse 53x53 cm. Portalite er både stabil og lettmontert, takket være ny speedring og rekonstruerte pinner. Portalite er en softboks i Økonomiklassen, med meget bra ytelse/pris og er tilgjengelig i størrelsene 53 x 53 cm og 65 x 65 cm. Passer til alle Prolinca og Elinchrom- blitzer produsert siden 1974. Portalite er et meget bra alternativ til tredjepartstilbehør som kanskje ikke er lagd etter anbefalte spesifikasjoner.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.