Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rotalux monteringsring for Elinchrom

Elinchrom Rotalux monteringsring for Elinchrom

1033615
595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Elinchrom Rotalux monteringsring for Elinchrom

Rotalux speedring er utstyrt md makaniske bevegelige deler av slitesterke materialer som sikrer lang holdbarhet, selv for hardt arbeide og for daglig opp- og nedmontering.

Elinchrom speedring har en totaltvekt på kun 263g, og bevegelige stenger som kan legges sammen for transport. Den kan roteres 360°, og låses med låseknapp. Elinchrom speedring kan brukes med så mange som 11 Rotalux former. Blå og røde fargemarkeringer indikerer og veileder deg til hvordan man stiller inn de ulike typene av Rotalux Softboxer.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.