Rotalux monteringsring for Elinchrom

Elinchrom Rotalux monteringsring for Elinchrom

1033615
595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Elinchrom Rotalux monteringsring for Elinchrom

Rotalux speedring er utstyrt md makaniske bevegelige deler av slitesterke materialer som sikrer lang holdbarhet, selv for hardt arbeide og for daglig opp- og nedmontering.

Elinchrom speedring har en totaltvekt på kun 263g, og bevegelige stenger som kan legges sammen for transport. Den kan roteres 360°, og låses med låseknapp. Elinchrom speedring kan brukes med så mange som 11 Rotalux former. Blå og røde fargemarkeringer indikerer og veileder deg til hvordan man stiller inn de ulike typene av Rotalux Softboxer.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.