Elinchrom Rotalux monteringsring for Elinchrom

Rotalux monteringsring for Elinchrom

1033615
595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Elinchrom Rotalux monteringsring for Elinchrom

Rotalux speedring er utstyrt md makaniske bevegelige deler av slitesterke materialer som sikrer lang holdbarhet, selv for hardt arbeide og for daglig opp- og nedmontering.

Elinchrom speedring har en totaltvekt på kun 263g, og bevegelige stenger som kan legges sammen for transport. Den kan roteres 360°, og låses med låseknapp. Elinchrom speedring kan brukes med så mange som 11 Rotalux former. Blå og røde fargemarkeringer indikerer og veileder deg til hvordan man stiller inn de ulike typene av Rotalux Softboxer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.