Snoot og Raster set

Elinchrom Snoot og Raster set

42267
949 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Brukes for å gi spot effekt. Bikuberaster samler lyset til et punkt med myk overgang til svart og med et minimalt med lystap.

OBS! D-Lite aggregatene kan overopphetes når man bruker snooten og innstillingslampen på full effekt. Om du jobber profesjonelt med fotografering bør du titte på Elinchroms pro aggregat istedet.
 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.