Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Softbox Rotalux Octa 135 cm (uten speedring)

Elinchrom Softbox Rotalux Octa 135 cm (uten speedring)

1033608
3 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Softbox Rotalux Octa 135 cm (uten speedring)
Rotalux monteringsring for Elinchrom
Deflektor Sett
4 114 NOK
Softbox Rotalux Octa 135 cm (uten speedring)
Rotalux monteringsring for Bowens S-mount Speedring
Rotalux monteringsring for Profoto
4 819 NOK

Elinchrom Rotalux Octa 135cm

Med sitt octaformede design gir Rotalux Octa 135 et stort, mykt lysbilde. Perfekt ved portrett, produktfoto o.l., da softboksen gir en rund refleks i reflekterende overflater, samt gir en stor, jevn lysspredning.

Rotalux Octa er svært populær hos fotografer, ettersom dens lyskarakter raskt og enkelt kan forandres, fra mykt til hardt ved at den ytre, og noen ganger selv den indre diffusjonsduken tas bort ved fotografering. Tas begge dukene bort bruker man ofte å montere en difflektor i softboksen.

Fordeler:

  • Jevnt lysbilde
  • Speedring til ulike blitsmerker

Jevnt lysbilde

Som hos alle andre Elinchroms lysverktøy er geometrien i Rotalux softboksene nøyaktig tilpasset brennvidden og lysmønsteret hos alle Elinchroms lampehodet. Disse egenskapene, sammen med doble diffusjonsduker, gir det eksepsjonelt jevne lyset som Elinchroms softbokser er kjent for.

Rotalux Speedring til ulike blitser

Hjertet i Rotalux softbokser er det patenterte Rotalux-festet, som gjør det mulig å rotere softboksen i fatningen. Rotalux Speedring er konstruert for å gjøre montering og bruk ekstremt enkelt, samtidig som det tåler å være i bruk hele dagen. De kan raskt og enkelt foldes sammen som en paraply for å enkelt kunne transporteres i en kompakt veske. En fargekoding gjør den enkel å montere tilpasset til hvilken lysformer du skal bruke. Samme speedring kan brukes til Rotalux Stripbox, Square, Recta, Octa og Deep Octa.

Merk! Rotalux Speedring kjøpes separat, og er ikke inkludert i softboksen. Speedringen finnes tilpasset for de fleste blitsmerkene på markedet, noe som gjør at softboksene kan monteres direkte på andre blitsmerker uten noe mellom-adapter. Alle Rotalux sine unike egenskaper opprettholdes.

Leveres med:

  • 1x Rotalux Octa 135cm
  • 1x Refleksduk
  • 1x ytre diffusjonsduk
  • 1x indre diffusjonsduk
  • 4x Stag
  • 1x veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.