Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (uten speedring)
Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (uten speedring)
Artikkelnummer: 1033613

Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (uten speedring)

Softbox Rotalux Octa 175 cm (uten speedring)

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
4 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Elinchrom Rotalux Octa 175cm

Med sitt octaformede design gir Rotalux Octa 175 et stort, mykt lysbilde. Perfekt ved portrett, produktfoto o.l., da softboksen gir en rund refleks i reflekterende overflater, samt gir en stor, jevn lysspredning.

Rotalux Octa er svært populær hos fotografer, ettersom dens lyskarakter raskt og enkelt kan forandres, fra mykt til hardt ved at den ytre, og noen ganger selv den indre diffusjonsduken tas bort ved fotografering. Tas begge dukene bort bruker man ofte å montere en difflektor i softboksen.

Fordeler:

  • Jevnt lysbilde
  • Speedring til ulike blitsmerker

Jevnt lysbilde

Som hos alle andre Elinchroms lysverktøy er geometrien i Rotalux softboksene nøyaktig tilpasset brennvidden og lysmønsteret hos alle Elinchroms lampehodet. Disse egenskapene, sammen med doble diffusjonsduker, gir det eksepsjonelt jevne lyset som Elinchroms softbokser er kjent for.

Rotalux Speedring til ulike blitser

Hjertet i Rotalux softbokser er det patenterte Rotalux-festet, som gjør det mulig å rotere softboksen i fatningen. Rotalux Speedring er konstruert for å gjøre montering og bruk ekstremt enkelt, samtidig som det tåler å være i bruk hele dagen. De kan raskt og enkelt foldes sammen som en paraply for å enkelt kunne transporteres i en kompakt veske. En fargekoding gjør den enkel å montere tilpasset til hvilken lysformer du skal bruke. Samme speedring kan brukes til Rotalux Stripbox, Square, Recta, Octa og Deep Octa.

Merk! Rotalux Speedring kjøpes separat, og er ikke inkludert i softboksen. Speedringen finnes tilpasset for de fleste blitsmerkene på markedet, noe som gjør at softboksene kan monteres direkte på andre blitsmerker uten noe mellom-adapter. Alle Rotalux sine unike egenskaper opprettholdes.

Leveres med:

  • 1x Rotalux Octa 175cm
  • 1x Refleksduk
  • 1x ytre diffusjonsduk
  • 1x indre diffusjonsduk
  • 4x Stag
  • 1x veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.