Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Stativ Pro 85-235 EL-30101

Elinchrom Stativ Pro 85-235 EL-30101

41830
  • Justerbart mellom 85-235 cm høyde
  • Tåler en belastning opp til 4 kg
  • Passer de fleste studioblitser
669 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Elinchrom Stativ Pro 85-235cm
Sort belysningsstativ med hurtiglås, justèrbart mellom 85-235 cm i høyde. Passer til samtlige studioblitzer på markedet, med standard 5/8" topp.

Vi anbefaler tilthode fra Lastolite, type LA-2403 , ved montering av speilreflekskamerablitz (Canon, Nikon, mm.).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.