Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Elinchrom Studioblits ELC 125/500
Artikkelnummer: 1047646

Elinchrom Studioblits ELC 125/500

Pakke med to studioblitser med høy ytelse

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Inneholder en ELC 125 og en ELC 500
 • TTL – Automatiskt blitsstyrke
 • HSS – Bruk blitsen på alle lukkertider
17 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Studioblits med høy prestasjon og smarte funksjoner

Denne Elinchom-blitspakken består av en ELC 125 og en ELC 500, som gir deg en utmerket kombinasjon av funksjon og prestasjon som passer i mindre studioer. Blitsen har funksjoner som automatisk lysmåling og high speed sync. LED-innstillingslys forenkler for deg som fotograf da det ikke genererer like mye varme, og du ser hvor lyset kommer til å lande på det du belyser. 

Fordeler

 • TTL – Automatisk blitsstyrke
 • HSS – Bruk blitsen på alle lukkertider
 • Stort effektområde tilsvarende syv blendertrinn (7–131 / 7-525 Ws)
 • LED-innstillingslys på 20 W (tilsvarende 120 W halogen)
 • LED-indikator som viser hvilken gruppe blitsen tilhører
 • Bred lysspredning takket være eksponert blitsrør med beskyttende glass-skall
 • Ekstremt jevn fargetemperatur og rask brenntid 1/9430 s (t0.1) 
 • Aktiv kjølikg og automatisk dumping av blitsstyrking
 • Innebygd skyport og kompatibel med alle Elinchroms blitssendere
 • Sentrert for paraplyer (7–8 mm stang)

Slankt design med LED-indikator og display

Kompaktaggregatet ELC 500 og ELC 125 har fått et slankt design med et solid håndtak og en ny fin funksjon: logoen på blitsen bytter farge avhengig av hvilken gruppe du benytter deg av. Dette er anvendelig når du f.eks. har blitsene montert oppe i taket, eller om du vil ha et raskt overblikk over hvilken gruppe respektive blits har. På blitsens bakside finner du et display som gir deg all nødvendig informasjon og muligheter til å tilpasse blitsen din.

Kraftig blits med høy prestasjon

Elinchrom ELC 125 kan justeres mellom 7-131 Ws (syv blendertrinn), mens ELC 500 kan justeres melllom 7-525 Ws,  noe som gir deg stor kontroll, og det er en stor fordel å kunne bruke en lav effekt, f.eks. dersom du vil fotografere med stor blenderåpning. Den maksimale brenntiden er 1/7750s (OBS! t0.1) på ELC 125 og 1/9430 på ELC 500, noe som gjør at du kan fryse bevegelser uten å få uskarpe bilder.

TTL – Automatisk blitsstyrke

Ved hjelp av TTL-innstillingen (krever transmitter Pro-blitssender) tilpasser blitsen automatisk lysstyrken, noe som kan redusere arbeidstiden anseelig, spesielt dersom du befinner deg et sted med skiftende lysforhold. TTL-funksjonen brukes også for å raskt stille inn rett lysstyrke, og siden bytte til M-modus på fjernkontrollen slik at du får beholde innstillingene fra TTL-målingen og beholde en konsekvent lysstyrke fra blitsene. Dette er en smidig arbeidsmåte når du endrer plass og avstand mellom motiv og blits, men samtidig ønsker å beholde en konsekvent lysstyrke gjennom hele serien.

HSS – Bruk blitsen på alle lukkertider

High Speed Sync (krever transmitter Pro-blitssender) lar deg bruke blitsen på samtlige av kameraets lukkertider, helt ned til 1/8000s. Med raske lukkertider kan du få liten dybdeskarphet i kombinasjon med blitslys, fryste bevegelser og også mørke ned eller slå ut eksisterende lys ved å bruke en kort lukkertid.

Ikke glem blitssendere, lysformere og belysningsstativ

Under "passende tilbehør" finner du anbefalt tilbehør, noe som er nødvendig for dine blitser som f.eks. belysningsstativ, lysformere og fremfor alt blitssendere. Blitssenderen trenger du for å kunne bruke blitsen din trådløst, og for at TTL- og HSS-funksjonen skal funger. En Elinchrom Transmitter Pro, passende ditt kameramerke, er en god start for å komme i gang med blitsfotografering. Se under "passende tilbehør" for å finne det du trenger, eller for å få inspirasjon til hva som kan være bra å ha til dine nye blitser.

Leveres med

 • 1 x ELC 125
 • 1 x ELC 500
 • 2 x Reflektor 16 cm
 • 2 x Strømkabel
 • Veske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.