Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Transmitter Pro til Nikon

Elinchrom Transmitter Pro til Nikon

1022503
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Opplev kreativ frihet med Transmitter Pro for Nikon

Transmitter Pro gir deg kreativ frihet når du fotograferer med studioblits. Du har mulighet til å velge lukkertider opp til 1/8000 sekunder i Hi-Sync-modus. Den tydelige LCD-skjermen viser innstillinger for hver blits (opp til 10 Elinchrom-blitser). Utendørs er rekkevidden hele 200 meter og innendørs ca 60 meter.

 

Med Transmitter Pro kan du velge raskere lukkertid enn kamera's korteste synktid. Takket være Hi-Sync-modusen (HS) med lukkertider opp til 1/8000 sekunder kan du tilpasse det omgivende lyset, fryse veldig raske motiv samt bruke store blenderåpninger for kortere dybdeskarphet.

Du kan optimalisere resultatet med funksjonen ODS (Over Drive Sync). Denne fininnstillingen maksimerer resultatet for ulike kombinasjoner av kamera og blits, i visse fall kan lysresultatet forbedres opp til to blendertrinn.

Kompatibilitet
Transmitter Pro kan brukes sammen med alle Elinchrom-blitser som har Skyport. For å beholde toveiskommunikasjon skal blitsen ha versjon Skyport RX eller senere. For optimal HS-funksjon, bruk blitsmodeller med standard blitsrør (med normal til langsom brenntid). Selv blitser med Action-blitsrør kan användas med vissa begränsningar vid kamerans snabbaste slutartider.

Leveres med:

  • USB-kabel.
  • 2 x AA-batterier
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.