Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

transparent diffusor til Paraply Deep 105 cm

Elinchrom transparent diffusor til Paraply Deep 105 cm

1033237
409 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Elinchrom transparent diffusor til Paraply Deep 105 cm

Transparent diffusor som monteres på Elinchrom Deep Umbrella, noe som gjør at paraplyen får en lyskarakter lignenge en indirekte softboks som enkelt kan slås opp og brettes sammen.

Fordeler:

  • Laget av varmebestandig materiale
  • Diffuserer lyset for et mykere lysbilde
  • Forvandler paraplyen til en indirekte softboks

Transparent Diffusor på Deep Paraply Silver 105cm

Den transparente diffusoren i kombinasjon med Deep Silver Paraplyen gir en lysstrøm likt en indirekte softboks. Ved fotografering av motiver som skaper en refleksjon av lyskilden kommer paraplyen til å gi en rund refleksjon med en skygge i midten fra blitshodet. Takket være det sentralt plasserte paraplufestet i Elinchromblitsen er skyggen i refleksjonen symmetrisk plassert.

Transparent Diffusor på Deep Paraply Hvit 105cm

Den transparente diffusoren i kombinasjon med Deep Silver Paraplyen gir en lysstrøm likt en indirekte softboks. Den hvite innsiden av paraplyen gir en mykere og varmere tone til lyset sammenlignet med en paraply med sølvfarget innside. Ved fotografering av motiver som skaper en refleksjon av lyskilden kommer paraplyen til å gi en rund refleksjon med en skygge i midten fra blitshodet. Takket være det sentralt plasserte paraplufestet i Elinchromblitsen er skyggen i refleksjonen symmetrisk plassert.

Transparent Diffusor på Deep Paraply Transparent 105cm

Den gjennomsiktige diffusoren i kombinasjon med Deep Transparent Paraplyen skaper en lyseffekt som en stor lys-dome, globe diffusor. Lysspredningen blir jevn i alle retninger, noe som er perfekt for spesielle lyseffekter.

 

Merk: Bare diffusor. Paraplyen bestilles separat.

 

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.