Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

478XL Grå Claria Photo HD

Epson 478XL Grå Claria Photo HD

1041779
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Blekkpatron XL til Epson XP-15000 - Grå

Claria Photo HD-blekk gir myke toneoverganger, dype og mer naturlige sorte nyanser, detaljrike høykontrastbilder og naturlige hudtoner. Claria Photo HD-blekk er ideelt for deg som vil produsere og presentere imponerende, blanke bilder med høy kvalitet.

Passer til:

  • Epson Expression Photo XP-15000
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.