Epson Blekkpatron pakke 6-farger 378XL/478XL
Artikkelnummer: 1046320

Epson Blekkpatron pakke 6-farger 378XL/478XL

Blekkpatron pakke 6-farger 378XL/478XL

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
1 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Blekkpatronpakke med 378XL / 478XL

Claria Photo HD-blekk gir myke toneoverganger, dype og mer naturlige nyanser av svart, detaljerte bilder med høy kontrast og naturlige hudtoner. Claria Photo HD-blekk er ideelt for de som ønsker å produsere og presentere imponerende, blanke bilder av høy kvalitet.

Passer inn

Epson Expression Photo XP-15000

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.