Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Epson EcoTank ET-8550
Artikkelnummer: 1051260

Epson EcoTank ET-8550

Fotoskriver med multifunksjon, A3+

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lave utgifter med blekkpåfyllingssystem
 • Papirstørrelse opptil A3+
 • Blekksystem med seks farger
8 490 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Skriv ut et stort antall bilder av høy kvalitet til en lav pris takket være EcoTank. Med et sett med blekk kan du skrive ut opptil 2300 bilder (10 x 15 cm). Blekktanken har høy kapasitet og skriveren har et avansert fargesystem og en pigmentblekk for høyeste kvalitet. Skriveren er enkel å bruke med en SD-kortleser, kantfrie utskrifter og to papirskuffer. Det er også enkelt å sette opp, pålitelig og designet for jevn påfylling uten søl.

Fordeler

 • Trådløse utskrifter fra mobile enheter
 • Skriv ut uten hvit kant
 • 10,9 cm berøringsskjerm i farger
 • Svart-hvitt-bilder av høy kvalitet med grått blekk
 • Papirbrett for både vanlig fotopapir og fine art
 • Fleksibel utskrift med WiFi, WiFi-direct, Ethernet, SD-kort eller USB

Seksfargers blekksystem

Epson Claria ET Premium-blekk gir holdbare bilder av høy kvalitet opp til A3+-størrelse. Takket være den grå blekkfargen får du også svart-hvitt-bilder av høy kvalitet. Den svarte pigmenterte blekkfargen er perfekt for utskrift av skarp tekst på vanlig papir.

EcoTank

Med EcoTank er blekktanken plassert foran og er kompakt og enkel å bruke. Det forbedrede blekkfyllingssystemet eliminerer lekkasje og søl. Du kan se blekknivået på beholderen og enkelt finne ut når det er på tide å fylle på.

Skriv ut mange bilder

Skriv ut bilder uten å måtte tenke på kostnadene med EcoTank uten blekkpatroner. Den leveres med nok blekk til å skrive ut opptil 2300 bilder (10x15 cm). Blekktanken med ekstremt høy kapasitet fjerner behovet for blekkpatroner og lar deg skrive ut mange bilder mellom påfyllinger.

Kompatibel med flere medier

Skriveren har en frontpapirskuff for mindre bilder og A3+-størrelse. Bakskuffen brukes til spesielle medier som kunstpapir og kort.

Epson Smart Panel

Med Epson Smart Panel-appen kan du kontrollere skriveren fra smarttelefonen eller nettbrettet og la kreativiteten flyte med et utvalg ferdige maler for bildene dine.

Leveres med

 • Epson EcoTank ET-8550
 • 1x blekkpakke (6 flasker)
 • Strømkabel
 • Hurtigveiledning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen