Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Feelworld Monitor FW568 V3 6"
Artikkelnummer: 1058527

Feelworld Monitor FW568 V3 6"

Lett 6" videomonitor med høy kontrast

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Fleksibel og lett skjerm som bare veier 175g
 • Forenkler når du filmer og ønsker en større skjerm
 • Støtter standardfunksjoner som Focus peaking, histogram og mye mer
1 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

FeelWorld FW568 V3, en kompakt 6" IPS-skjerm utstyrt med 450 cd/m² lysstyrke og en rekke videoassistansefunksjoner. FW568 V3 støtter 4K HDMI-inngang og -utgang, og den bruker Rec. 709 fargestandard med farger kalibrering for nøyaktig fargegjengivelse og en realistisk bildevisning. Den utvider mulighetene til den forrige modellen ved å inkludere waveformovervåking og støtte for opptil 32 tilpassede 3D LUT-funksjoner.

Fordeler

 • Fleksibel og lett skjerm som bare veier 175 g
 • Gjør det enklere når du filmer og vil ha en større skjerm
 • Støtter standardfunksjoner som Focus peaking, histogram og mye mer
 • Skjerm med oppløsning på 1920 x 1080 piksler
 • Lys og høy kontrast, 450 cd/m² skjerm
 • 1/4" monteringspunkter for enkel montering
 • 160 graders synsvinkel – vertikal og horisontal

Liten størrelse, store fordeler

FW568 V3 er liten, lett og har god bildekvalitet. Den lille størrelsen gjør den ekstremt nyttig når du filmer på trange steder og hvor vekt er avgjørende. FW568 V3 er den perfekte skjermen for de som trenger en fleksibel og brukervennlig skjerm på kameraet. Den er perfekt for deg som er en gimbal-operatør eller videograf som alltid er på farten.

Intuitive kontroller og menyer

Menykontrollene er intuitive og enkle å bruke. Øverst på skjermen er det tre egendefinerte funksjonsknapper som du kan stille inn som vanlige funksjoner; trykk "<" direkte for å redusere volumet; trykk ">" direkte for å øke volumet. Monitoren lagrer automatisk parametrene du tidligere har angitt og beholder de originale innstillingene neste gang du slår den på. Den trenger ikke å tilbakestilles, noe som er praktisk og enkelt.

Høy oppløsning og full av farger

FW568 V6 gir et skarpt bilde, ideelt for fokusering og bildeanalyse på settet og i felten. Med innebygd 1920x1080 oppløsning og 16:9 skjerm, 450cd/m2 lysstyrke og 1000:1 kontrastforhold, leverer den utmerkede detaljer slik at du kan nyte skarpere og rikere farger. Størrelsen, vekten og oppløsningen gjør den til et attraktivt alternativ for DSLR-videografer som ønsker å feste den direkte til kameraet.

Store visningsvinkler for sikt hele veien

IPS-skjermen gir deg en stor visuell visning å nyte, og den tilbyr konsekvent bildeskarphet og farger fra en 160-graders visningsvinkel både vertikalt og horisontalt. Den brede visningsvinkelen gjør det enkelt for flere besetningsmedlemmer å se på samtidig.

4K HDMI-inngang og loop-utgang

FW568 V3 har 4K HDMI inn og sløyfe ut, noe som betyr at den ikke bare kan vise live-signaler, men også sende dem ut til andre skjermer samtidig. Det er mulig å vise levende bilder på flere skjermer samtidig som den originale videokvaliteten opprettholdes.

Strømlading i sanntid for kameraer

En DC-utgang lar deg drive kameraet ditt direkte fra et NP-F L-serie eller LP-E6-batteri montert på skjermen, noe som øker driftstiden sammenlignet med standardbatteriene i mange DSLR- eller speilløse kameraer. I tillegg kan du overvåke lyd med 3,5 mm stereohodetelefonkontakten.

True Color – Profesjonell fargekalibrering

FEELWORLD bruker den profesjonelle Rec.709 HD fargestandarden, og bruker fargekalibreringsteknologien, med den profesjonelle instrumentkalibreringen på fabrikken kan den effektivt oppnå skjermkalibrering og få nøyaktig fargegjengivelse enkelt slik at du får det mest realistiske bildet mulig.

Optimalisert for DSLR-kameraer

FW568 V3s lyssterke skjerm, profesjonelle programvareverktøy og praktiske montering er uvurderlige for videografer som ønsker å gjøre mer med mindre utstyr. Skjermen inkluderer en rekke nyttige funksjoner som histogram, false colors, fokushjelp, innebygd lyd, piksel til piksel, rammeguider, ni rutenett osv.

Leveres med

 • Feelworld Videomonitor FW568 V3 6"
 • Mikro HDMI-kabel
 • Tiltarm
 • Solbeskyttelse
 • Manual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen