Spar 300 kr
Artikkelnummer: 1054093

Feelworld TP2A Portable Teleprompter for Smartphone & DSLR

Teleprompter for streaming som passer både mobil og kamera

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Passer for både DSLR-kameraer og smarttelefoner/nettbrett på opptil 8 tommer
 • Støtte for vidvinkellinse som gir kort avstand mellom person og kamera.
 • Kontroll ved hjelp av Android / iOS APP, Bluetooth-fjernkontroll
990 NOK1 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nå for tiden er direktesendinger og spesielt korte videoer populært. For å gjøre direktesendingen mer profesjonell og effektiv har teleprompteren blitt et uunnværlig verktøy. TP2A er en lett og bærbar teleprompter som gir deg muligheten til å tydelig lese rulletekst mens du ser rett inn i kameraet, perfekt for vlogger, direktesendinger, nettkurs, videoopptak, intervjuer, videostudioer, nyheter og presentasjoner. Med en enkel fjernkontroll som du trådløst kan koble til din Android / iOS-enhet via bluetooth, kan du enkelt styre teksten. Installasjonen er enkel og smidig. Det er den ideelle teleprompteren for video- og innholdsskapere.

Fordeler

 • Passer både DSLR-kameraer og smarttelefoner
 • Støtte for vidvinkelobjektiv som muliggjør kort avstand mellom person og kamera.
 • Inkluderer åtte adapterringer (49/52/55/58/62/67/72/77 mm)
 • Tre 1/4 gjenger i bunnen for montering
 • Magnetisk telefonklemme støtter smarttelefoner både stående og liggende.
 • Appen er tilgjengelig for både Android og iOS

Kompakt og liten, lett å bære

TP2A er kompakt i størrelsen og veier kun 300 gram, som er lett å legge i en pose med snøring for å beskytte teleprompteren samtidig som den tillater rask overgang. I tillegg kan den medfølgende mikrofiberkluten holde teleprompteren ren til enhver tid. TP2A teleprompteren bruker miljøvennlig ABS industrielt plastmateriale, som er robust og holdbart. Den kompakte og bærbare designen er både enkel å ha med seg overalt og rask å montere.

Bruk en vidvinkel og få et helt nytt perspektiv

TP2A støtter vidvinkelfotografering, som gir et større perspektiv. Når smarttelefonen er i liggende format, støtter TP2A mer enn 28 mm brennvidde, og for nettbrett støtter den mer enn 35 mm brennvidde. I vertikal posisjon støtter ledeteksten mer enn 40 mm brennvidde for smarttelefoner og for nettbrett må brennvidden være mer enn 50 mm.

Støtter opptil 8” smarttelefon/nettbrett

TP2A er utstyrt med en klemme som passer både smarttelefoner og nettbrett opp til 8". Du trenger bare å installere den på siden som passer til enheten din. Trykk deretter "PUSH"-låsen til venstre for å låse klemmen. Når du vil fjerne klemmen, kan du trykke "PUSH"-låsen til høyre for å fjerne den.

Teleprompter APP + Bluetooth fjernkontroll

TP2A bruker en APP for smarttelefon/nettbrett som passer for Android & IOS-systemer. Med bluetooth-fjernkontrollen som følger med kan du enkelt spille av og sette på pause, øke hastigheten og senke farten, endre tekst og bakgrunnsfarge med mer.

Leveres med

 • TP2A-suffler
 • Klips for nettbrett/smarttelefon
 • Magnetisk smarttelefonklips
 • Objektivadaptersett
 • 3 × skumring
 • Fjernkontroll
 • Dragsko
 • Mikrofiberklut
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen