Reach Pole V2 700

Feiyutech Reach Pole V2 700

1037414
329 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Forlengelsesarm til gimbal

Feiyutech Reach Pole V2 700 er et håndtak på 70cm som brukes for å forlenge grepet på en Feiyutech eller annen gimbal med 1/4"-gjenge i bunn. Med denne kan du bruke din gimbal som en selfiestick eller en kort bom.

Reach Polre har en 1/4" skrue i bunnen, slik at du kan plassere Reach Pole på et bordstativ, eller skru sammen to stk. Reach Pole egner seg best til smartphonegimbals, og anbefales til bruk med et systemkamera.


Lengde: 70cm

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.