-20% med kode
Artikkelnummer: 1100239

Focus Activa 8x32

Fleksibel og lett kikkert designet for en aktiv livsstil

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lett vekt, kompakt størrelse
  • Gummideksel for bedre grep
  • Passer til mange forskjellige aktiviteter

Velg variant

1 195 NOK

-20% med kode

Akkurat nå får du 20% på utvalgte kikkerter fra Focus . Bruk kampanjekoden: SUMMER i kassen for å benytte deg av rabatten. Kampanjen varer frem til 4. august og gjelder i et begrenset antall.
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Utforsk og kom tett på naturen med Focus Activa. Dette er en kikkert som er lett å tilpasse og som passer perfekt til å ta med på tur eller helgetur. Kikkerten er designet for en aktiv livsstil og er derfor utformet slik at du alltid kan ha den med deg uten problemer.

Fordeler

  • Lett, kompakt størrelse
  • Passer til en lang rekke aktiviteter
  • Gummiert deksel for bedre grep og beskyttelse mot støt
  • FMC-belegg gir et skarpt bilde

Tåler værets utfordringer

Denne kikkerten er designet for å tåle vær og vind, Den gummierte overflaten gjør at du kan holde den stødig i lange perioder, selv når det er kaldt og du bruker hansker. En stor fokuseringsknott gjør det enklere å justere fokus.

God bildekvalitet

Den optiske utformingen gjør at du kan komme nærmere naturen og tydelig se hva som skjuler seg i tretoppene. Takket være avansert antirefleksbehandling (FMC) får du maksimal lysstyrke, kontrast, skarphet og nøyaktig fargegjengivelse. De dreibare øyemunnstykkene gjør dessuten at du kan se klart uansett om du bruker briller eller ikke.

Kommer med

  • Focus Activa
  • Beskyttelsesetui
  • Komfortabel stropp
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen