Focus Observer 10x42
Focus Observer 10x42
Focus Observer 10x42
Artikkelnummer: 1100247

Focus Observer 10x42

Robust og lyssterk kikkert for utendørseventyrene dine

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kompakt og ergonomisk design
  • Gir et klart og detaljert bilde
  • Slitesterk gummideksel for godt grep

Velg variant

1 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Focus Observer er en ergonomisk og lett kikkert som er ideell å ta med seg ut i naturen. Enten du er på fottur, jakt eller fugletitting, gir Focus Observer-kikkerten deg et klart og detaljert bilde av omgivelsene.

Fordeler

  • Enkel å håndtere
  • Kompakt og ergonomisk design
  • Avansert optisk design som gir et klart og detaljert bilde
  • Slitesterkt gummihus som gir et godt grep
  • Dreibare øyemuslinger
  • BaK-4 prismer og FMC antirefleksbehandling

Avansert optikk

Focus Observer har avansert optikk med fasekorrigerte BaK-4 prismer og FMC antirefleksbehandling, som gir nøyaktig fargegjengivelse og et klart og detaljert bilde. De dreibare øyemusklene er perfekte for brillebrukere og gir et komfortabelt og klart bilde.

Bygget for å vare

Focus Observer er bygget for å tåle vær og vind og har et slitesterkt gummihus som gir et godt grep og beskytter mot skader. De er også kompakte og lette, noe som gjør dem enkle å bære og håndtere. Den åpne designen gjør den også enkel å håndtere, selv med bare én hånd.

Perfekt for friluftsliv, jakt og fuglekikking

Om du er på tur, jakt eller fuglekikking, gir Focus Observer-kikkerten deg et klart og detaljert bilde av omgivelsene. Det åpne designet, de dreibare øyemunnstykkene og gummihuset sørger for et komfortabelt og sikkert grep og enkel håndtering. Den avanserte optikken, fasekorrigerte BaK-4-prismene og FMC antirefleksbehandling gjør den ideell for observasjon i svakt lys, noe som gjør den perfekt for friluftsliv, jakt og fuglekikking.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen