Svartvit Film Fomapan 400 135-36 Action 10-pack

Foma Svartvit Film Fomapan 400 135-36 Action 10-pack

302363
595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Fomapan 100 "Classic" er en klassisk sort/ hvit pankromatisk film med høy oppløsning og bred eksponeringslatitud. Filmen er meget finkornet og har et stort toneomfang som gir negativer med meget god dekning i hele registeret.

Fomapan 100 har meget gode trykkegenskaper og kan overeksponeres ett trinn (EI 50) eller undereksponeres to trinn (EI 400) med bra resultat. Dette gjør filmen til en utmerket "allroundfilm" som kan fremkalles med alle standardfremkallere (uansett fabrikat) med meget bra resultat. Fremkallingstidene blir i tillegg kortere.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.