Sony CFExpress Type B Tough 960GB
Artikkelnummer: 1060860

Sony CFExpress Type B Tough 960GB

Raskt høyytelses CFexpress B-minnekort, 960 GB

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Skrivehastighet på 1750 MB/s
  • Lesehastighet på 1850 MB/s
  • Designet for tøffe arbeidsmiljøer
14 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med utrolige 1850 Mbps (lesehastighet) og 1750 Mbps (skrivehastighet) er CEB-G-serien utviklet for profesjonelle fotografer, filmskapere og entusiaster som ønsker å forbedre arbeidsflyten med høy hastighet og enestående pålitelighet.

Fordeler

  • Utrolig raskt kort - hele 1850 MB/s
  • Tar opp RAW-video og overfører filer lynraskt
  • Designet for de tøffeste arbeidsmiljøene

Jobb raskere og vær mer produktiv

CFexpress Type B-minnekortene er en naturlig videreutvikling av XQD®- og CFAST®-standardene og gir profesjonelle fotografer flere valgmuligheter. Minnekortet er lite, slitesterkt og håndterer høyoppløselige filer og opptak i høy hastighet. Det gir raskere arbeidsflyt og økt produktivitet, slik at du får mer tid til kreativt arbeid.

Stabil og pålitelig førsteklasses filmopptak

Med VPG400-sertifisering kan CEB-G960T og CEB-G1920T ta opp stabile videoer med høy bit- eller bildefrekvens og 4K-oppløsning eller høyere, noe som gjør dem til et opplagt tilbehør til avanserte kameraer.

Opptak med rask responstid

Med CEB-G-serien får du en førsteklasses opptaksopplevelse takket være skrivehastigheter på opptil 1750 Mbps. Den høye skrivehastigheten gjør den også ideell for bruk med kameraer med høy oppløsning.

Effektiv arbeidsflyt

Få fart på arbeidet med kortleseren MRW-G15 og raske lesehastigheter på opptil 1850 Mbps for rask dataoverføring og sikkerhetskopiering. Håndter enkelt store høyoppløselige bilder og videoer med høy bithastighet, og la prosjektene dine utvikle seg i takt med fantasien.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.