SanDisk SDXC Extreme 128GB 180MB/s UHS-I U3 V29
Artikkelnummer: 1056849

SanDisk SDXC Extreme 128GB 180MB/s UHS-I U3 V29

128 GB SD-minnekort med skrivehastighet på opptil 90 MB/s

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Passer for både stillbilde og video
  • Lesehastighet på opptil 170 MB/s
  • Tåler tøffe forhold
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sandisk SDHC Extreme er designet for å tåle tøff bruk i ekstreme miljøer og kan filme i både Full HD og 4K UHD. Dette kortet passer for profesjonelle fotografer så vel som entusiaster som ønsker raske og stabile minnekort. Minnekortene er tilgjengelige i størrelsene 64 GB, 128 GB og 256 GB.

Fordeler

  • Lesehastighet på opptil 180 MB/s
  • Skrivehastighet på opptil 90 MB/s
  • Kan ta både fullHD og 4K-opptak
  • Enkel filgjenoppretting med RescuePro Deluxe-programvaren
  • Konstruert for å tåle tøffe miljøer
  • Støtsikker, temperaturbestandig, vanntett og røntgenbeskyttet

UHS-I-kort med høye overføringshastigheter

SanDisk Extreme PRO UHS-I-kort leverer ekstremt høye overføringshastigheter på opptil 100 MB/s når du overfører filer fra minnekortet til harddisken, datamaskinen eller redigeringsprogramvaren. Når kameraet eller datamaskinen lagrer data på minnekortet, skriver det opptil 60 MB/s slik at du kan ta raske serier i både RAW og JPEG.

Designet for profesjonelle og entusiaster med høye krav til hastighet

Profesjonelle kameraer og HD-videokameraer trenger raske kort som fungerer lenge. Sandisk Extreme pro-serien har høy ytelse og pålitelighet

Film i 4K UHD

SanDisk Extreme PRO UHS-I har en UHS-hastighetsklasse 3 (U3), som betyr at du kan ta opp uavbrutt 4K UHD og Full HD-video. Dette passer deg som filmer og ikke vil gå på akkord med ytelsen.

Enkel filgjenoppretting med RescuePro Deluxe-programvaren

Når du kjøper Sandisk Extreme Pro får du også tilgang til RescuePRO Deluxe datagjenopprettingsprogramvare. Denne programvaren laster du ned og den gjør det enkelt å gjenopprette filer som ved et uhell har blitt slettet fra minnekortet.

Konstruert for å tåle ekstreme miljøer

For å holde filene, bildene og videoene dine trygge, er Extreme-seriens minnekort støtsikre, temperaturbestandige, vanntette og røntgenbeskyttede. Dette gjør kortet ekstremt holdbart og for å maksimere holdbarheten til minnekortet.

Leveres med

  • Sandisk Extreme SD UHS-I
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.