Pussekluter

Kjøp pusseklut hos oss, online eller i butikk. Støv, skitt og små partikler er noe de fleste fotografer vil unngå, ettersom kameraet og dets tilbehør er svært følsomt. Til forskjell fra en vanlig stoffbit i bomull er pussekluten produsert i et mykt og absorberende materiale av mikrofiber. Pussekluten har egenskapen at den kan "løfte" vekk smuss og fremfor alt fett fra frontlinsen på en måte som er vanskelig å oppnå med andre materialer. En pusseklut bør finnes i alle fotografers kameraveske for og raskt og ankelt kunne rengjøre utstyret ditt, men også i forebyggende tilfeller.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen