Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Systemkamera

Kjøp systemkamera hos oss, online eller i butikk! Hos oss finner du som er i begynnelsen av din fotokarriere enkle og smidige innstegskameraer. For deg som er entusiast og klar for å ta fotograferingen din til neste nivå har vi et bredt utvalg av passende systemkameraer. Er du profesjonell eller yrkesfotograf finnes det profesjonelle systemkameraer for deg med høye krav, der kameraene tilbyr maksimal prestasjon og bildekvalitet.

211 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Værtettet
Oppløsning
Trådløs tilkobling
Maks internt videoformat
Lukkertype
Raw stillbilde
Mekanisk bildestabilisering

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.