Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Entusiast- & Pro-modeller

Kjøp systemkamera av entusiast- og pro-modell hos oss, online eller i butikk! Hos oss kjøper du som er fotograf og klar for nye utfordringer avanserte systemkameraer med mange tekniske funksjonaliteter som hjelper deg å ta bedre bilder. Vi tilbyr også et bredt utvalg av profesjonelle systemkameraer fra Canon, Nikon, Sony, Pentax og Leica som møter behovene dine som profesjonell- eller yrkesfotograf.

199 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Systemkamera
Varemerker
Sensorstørrelse
Vinklingsbar skjerm
Objektivfatning
Mikrofoninngang
Værtettet
Maks ekstern oppløsning
Lukkertype
Doble minnekortplasser
Oppløsning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.