Innstegsmodeller

Kjøp systemkamera på innstegsnivå hos oss, på nett eller i butikk! Et innstegskamera tilbyr ofte en enkel guidemodus og er et godt valg for deg som er nybegynnere og er i startfasen av karrieren din, eller for deg som leter etter et systemkamera som er enkelt å bruke. Innstegsnivåmodellene er brukervennlige og enkle å komme i gang med, enten du vil bruke kameraet til å fotografere eller filme. Over tid vil du raskt utvikle deg med kameraet ved å kjøpe et nytt tilbehør eller supplere kameraet med tilbehør og ved gradvis å benytte deg av flere manuelle innstillinger når du føler at du vil utfordre deg selv på et nytt nivå.

12 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Systemkamera
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Oppløsning
Værtettet
Farge
Maks internt videoformat
Lukkertype
Mekanisk bildestabilisering
Trådløs tilkobling
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.