Innstegsmodeller

Kjøp systemkamera av innstegsmodell hos oss, online eller i butikk! Et innstegskamera tilbyr ofte en enkel guidemodus, og er et godt valg for deg som er nybegynner og i startfasen av karrieren din, eller for deg som søker et systemkamera som er lett å bruke. Innstegsmodellene er brukervennlige og lette å komme til, uansett om du vil bruke kameraet for å fotografere eller filme. Med tiden vil du raskt utvikles med kameraet ved å kjøpe nytt tilbehør eller komplettere kameraet med tilbheør og benytte manuelle innstillinger når du er klar for å ta deg selv til neste nivå.

15 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Systemkamera
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Oppløsning
Værtettet
Farge
Lukkertype
Maks internt videoformat
Trådløs tilkobling
Mekanisk bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.