Innstegsmodeller

Kjøp systemkamera på innstegsnivå hos oss, på nett eller i butikk! Et innstegskamera tilbyr ofte en enkel guidemodus og er et godt valg for deg som er nybegynnere og er i startfasen av karrieren din, eller for deg som leter etter et systemkamera som er enkelt å bruke. Innstegsnivåmodellene er brukervennlige og enkle å komme i gang med, enten du vil bruke kameraet til å fotografere eller filme. Over tid vil du raskt utvikle deg med kameraet ved å kjøpe et nytt tilbehør eller supplere kameraet med tilbehør og ved gradvis å benytte deg av flere manuelle innstillinger når du føler at du vil utfordre deg selv på et nytt nivå.

12 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Systemkamera
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Oppløsning
Værtettet
Farge
Lukkertype
Maks internt videoformat
Trådløs tilkobling
Mekanisk bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.