Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Innstegsmodeller

Kjøp systemkamera av innstegsmodell hos oss, online eller i butikk! Et innstegskamera tilbyr ofte en enkel guidemodus, og er et godt valg for deg som er nybegynner og i startfasen av karrieren din, eller for deg som søker et systemkamera som er lett å bruke. Innstegsmodellene er brukervennlige og lette å komme til, uansett om du vil bruke kameraet for å fotografere eller filme. Med tiden vil du raskt utvikles med kameraet ved å kjøpe nytt tilbehør eller komplettere kameraet med tilbheør og benytte manuelle innstillinger når du er klar for å ta deg selv til neste nivå.

32 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Systemkamera
Filtrering
Varemerker
Sensorstørrelse
Objektivfatning
Værtettet
USB-kontakt
Maks ekstern oppløsning
Søkeroppløsning
Touchscreen
Lavpassfilter
Doble minnekortplasser

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.