Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Canon EOS R7
Artikkelnummer: 1057170

Canon EOS R7

APS-C-kamera med høy oppløsning for natur- og sportsfotografer

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 32,5 megapiksler APS-C-sensor
 • 15 bilder/sek kontinuerlig med mekanisk lukker, 30 bilder/sek med elektronisk
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II

Velg variant

15 916 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

EOS R7 tilbyr alle fordelene til EOS R-systemet i det populære APS-C sensorformatet. For fotoentusiaster og innholdsskapere gir APS-C-formatet betydelige forbedringer, inkludert muligheten til å produsere mindre, men likevel raske kameraer med høy ytelse som passer for alle entusiaster. EOS R7 passer for natur- og sportsfotografer som trenger den ekstra rekkevidden som APS-C gir. Kameraet inneholder det viktigste fra EOS 7D-serien og har enestående hastighet og autofokussporing inspirert av seriens større modeller.

Fordeler

 • 32,5 megapiksler APS-C-sensor
 • 15 bilder / sek kontinuerlig med mekanisk lukker, 30 bilder / sek med elektronisk
 • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p og oversamplet 4k 30p video fra 7k
 • Opptil 8-trinns innebygd bildestabilisering (IBIS)
 • Værbestandig og ergonomisk kamerahus

Nye nivåer for presisjon og hastighet

Som en modell i EOS R-serien har EOS R7 samme intelligente autofokusteknologi som i Canons høyytelses fullformatmodeller, men for APS-C-formatet. Takket være Deep Learning-teknologi og Dual Pixel CMOS AF II kan objekter, kjøretøy, dyr og mennesker spores, med nøyaktig hode-, ansikts- og øyegjenkjenning i 100 % av bildet. EOS R7 kan autofokusere i dårlig lys ned til henholdsvis -5 EV og -4 EV, og håndtere ned til f/22 med telekonvertere, som gjør det enkelt å spore fugler i flukt eller idrettsutøvere i bevegelse, uansett forhold. Kameraet har funksjonen Touch and Drag AF og er det første kameraet i EOS R-systemet med kombinert AF multiratt og kontrollratt. Kontrollen av AF-punkter gjøres raskt og praktisk, og avspillingsfunksjonene nås med en tommelbevegelse eller ved å vri på rattet.

Högupplöst APS-C-kamera för natur- och sportfotografer

EOS R7 har klasseledende ytelse for enkelt å fange øyeblikket

Den har den raskeste kontinuerlige mekaniske lukkeren av alle APS-C EOS-kameraer med 15 fps, og 30 fps med elektronisk lukker. EOS R7 fryser effektivt objekter i rask bevegelse med en mekanisk lukkerhastighet på 1/8000 sekund og med en elektronisk lukkerhastighet på 1/16000 sekund. Den bruker også den nyeste DIGIC X-prosessoren som gir høyhastighets bildebehandling. Komplementering med RAW Burst-modus og 30 bilder per sekund betyr at du kan jobbe med bildene i en serie bilder som en filmfil og enkelt velge rammer. Når forhåndsopptaksmodus brukes, kan du også fotografere 0,5 sekunder før utløseren trykkes ned.

Hög kvalitet på alla ögonblick i farten

Høy kvalitet til enhver tid på farten

Den innebygde bildestabilisatoren (IBIS) i EOS R7 tilbyr, akkurat som i EOS R6, EOS R5 og EOS R3, verdens høyeste nivå av bildestabilisering med 8 trinn. Perfekt for alle som fotograferer på farten eller håndholdt i flere sekunder. For første gang i et EOS-kamera, brukes bildestabiliseringssystemet til å balansere horisonten når 'Auto-level'-funksjonen er aktivert. Systemet kompenserer også for vertikal risting hvis du fotograferer i de nylig lagt til panorama-/panoreringsmodusene. Den nyutviklede APS-C-sensoren på 32,5 i EOS R7 gir utvidet rekkevidde og leverer bilder med skarphet selv på avstand – perfekt for sports- og naturfotografer som ønsker å komme nærmere begivenhetenes sentrum. Dual Pixel RAW sammen med HEIF, Compact RAW og HDR-modus gir frihet i etterbehandling og bedre nyansegjengivelse i bildene. Digital objektivoptimalisering skaper automatisk de beste JPEG-bildene i kameraet og korrigerer aberrasjoner uten tap av ytelse.

Ta kameraet enkelt med deg på ditt neste eventyr

EOS R7 veier kun 612 gram, inkludert batteri og kort. Her får fotografer og kreatører en kraftig oppgradering og mulighet til å gå ned i størrelse fra eksisterende systemkameraer og linsekombinasjoner. EOS R7 er kompakt, robust og har en værbestandig design for alle som fotograferer under utfordrende forhold.

4k hever innholdet til et høyere nivå

Behovet for både å filme og ta stillbilder vokser. EOS R7 kan filme i 4k 60p eller 4k 30p, som er oversamplet fra henholdsvis 7k og 6k for å oppnå høyest mulig bildekvalitet. Dette kan vises med HDR PQ (YCbCr 4: 2: 2 10-bit) i kameraet eller via HDMI. EOS R7 har en annen 4k 60p beskjæringsmodus som øker rekkevidden enda mer – perfekt for å filme dyreliv. Den kan også ta opp 4k 60p i opptil en time. På denne måten kan det skapes langsiktig innhold, for eksempel ved intervjuer og arrangementer. Kameraet støtter opptak av HDR PQ-filmer (YCbCr 4: 2: 2 10-bit BT.2020) som gir stort dynamisk område med minimal gradering. For alle som ønsker å ta det ett steg videre, er EOS R7 den første APS-C EOS som bruker Canon Log 3 og Cinema Gamut – for en mer fleksibel redigeringsprosess. Og for alle som får flere og flere følgere på sosiale medier, støtter begge modellene vertikal opptak og teknologier for å få stødige filmer på farten – EOS R7 kombinerer IBIS med optisk og Movie Digital IS for uslåelig stabilisering.

Flexibel kreativitet och anslutning

Fleksibel kreativitet og tilknytning

Du kan strømlinjeforme prosessene dine takket være intuitiv design og utvidede tilkoblingsmuligheter. Med en elektronisk søker på 2,36 millioner punkter og OVF View Assist tar brukere av speilreflekskameraer enkelt steget til EOS R7 med en kjent søkeropplevelse. Justerbare knotter og en vinklet LCD-skjerm gjør håndteringen friksjonsfri. EOS R7 har en søker med hele 1,15x forstørrelse, for imponerende opptak og avspillinger. Med doble UHS-II-spor støtter EOS R7 også direkte sikkerhetskopiering, separat lagring av bilder og filmer, eller opptak av forskjellige formater på hvert kort.

EOS R7 har også utvidet tilkobling med Wi-Fi og Bluetooth slik at du enkelt kan dele, lagre og sortere arbeidet ditt. Innhold kan lastes opp til endelige destinasjoner via image.canon og kameraet kan styres via Camera Connect-appen, enten via en kompatibel type C USB-kabel eller via trådløs tilkobling. Begge kameraene har ren HDMI-utgang for streaming, samt streaming til YouTube via image.canon. Nå kan du også laste opp RAW-filer direkte til Canons nye Cloud Image Processing Service på image.canon, som bruker nevrale nettverksbildebehandling for å forbedre bildekvaliteten til en RAW-fil ytterligere. For å gi deg den ultimate strukturen er EOS R7 utstyrt med det nye multifunksjonelle tilbehørsfestet – for aller første gang i EOS APS-C-modeller – som gir kraft og rask kommunikasjon med avansert nytt tilbehør.

Objektiver for enhver anledning

Med EOS R7 kan du utforske Canons brede utvalg av RF-objektiver. Og med adapter kan kameraet også brukes med EF- og EF-S-objektiver, slik at det blir en fleksibel overgang fra speilreflekskameraer. I objektivserien RF er det i dag totalt 26 objektiver fra 5,2 mm til 1200 mm.

Leveres med

 • EOS R7 kamerahus
 • Kamerabeskyttelse RF-5
 • Kamerastropp ER-EOS R7
 • Batterilader LC-E6E
 • Batteri LP-E6NH
 • AC-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen