Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

D500 kamerahus

Nikon D500 kamerahus

1024740
 • 10 bilder i sekundet med en svært stor buffer gjør at du ikke går glipp av noen bilder
 • Støtte for XQD-kort, noe som medfører rask tømming av bufferminnet
 • Svært skarp autofokus med 3D-tracking
 • Høysensitiv sensor gir god mørkeprestasjon
 • Kameraet har både justerbar skjerm og belyste knapper
 • Kameraet har et godt grep og værtetting
17 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Høypresterende Nikon D500

Nikon D500 er et systemkamera i DX-format med samme høye prestasjon som Nikon D5 i FX-format. Den er utstyrt med samme AF-system som D5 med 153 punkter som gjør det mulig å fange ditt motiv veldig nøyaktig, selv når du fotograferer med seriebildeopptak på 10 bilder per sekund. Du kan også filme i 4K, og bildeprosessoren EXPEED 5 leverer bilder og filmer i høy kvalitet med justerbar ISO fra 100 til 51200 (kan utvides til Hi 5 - tilsvarende ISO 1640000).

Fordeler:

 • Fotografer 10 RAW-bilder per sekund i opp til 200 bilder
 • Bildeprosessoren EXPEED 5 gir en ISO-kfølsomhet på opp til 51200
 • Vinklbar touchskjerm på 3,2"
 • Koble ditt D500 til en smartenhet med SnapBridge  via Bluetooth og WiFi
   

D500 kombinerer DX-systemets smidige kamerahus med høy brukervennelighet. Systemkamera er utstyrt med en vippbar touch-skjerm og har SnapBridge-støtte, som gjør det mulig for deg å dele dine bilder trådløst med en smartenhet.

Autofokussystemet

Multi-Cam 20K autofokussensormodulen tilbyr deg en tett konfigurasjon av 153 fokuspunkter (99 kryssensorer) som dekker en meget stor del av bildeflaten. Dette gjør at selv motiver som beveger seg veldig fort kan taes bilde av. AF-funksjonen kan forlenges ned til -4 EV med det sentrale punkten og -3 EV¨på alle andre punkter, dette gjør at AF-systemet er veldig godt selv i veldig svakt lys eller når du fotograferer noe med lav kontrast.

Filme i 4K

Med Nikon D500 kan du filme i både 4K UHD (3840 x 2160, 30p) og 1080, 60p i opp til 29 minutter og 59 sekunder, med live visning via HDMI. Du kan også skape fantastiske timelapsefilmer i 4K UHD. Når du filmer i full HD eller HD reduserer kameras vibrasjonsreduserer kamerarystelser i horisonal, vertikal og roterende retning under håndholdt filminnspilling.

Koble D500 til en smartenhet

Du kan la ditt kamera være konstant tilkoblet til en smart enhet med appen SnapBridge via Bluetooth eller WiFi. Dette gjør det mulig for deg å enkelt føre over bilder til din smartenhet eller bla i bildene på ditt kamera via f.eks smarttelefonen din.

Les mer om teknologien i D500 i denne PDFen.

Les mer på nyhetsbloggen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.