Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART

Sigma sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART

1027749
 • Unikt design med tydlige kontroller
 • Foveon X3 Quattro-sensor gir ekstra mye fargeinformasjon
 • Fase- og kontrastbasert autofokus
11 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
UV-filter MC 370 slim 62mm
12 693 NOK
sd Quattro + 30mm f/1,4 DC HSM ART
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme
12 519 NOK

Robust speilløst systemkamera fra Sigma

sd Quattro er det første speilløse systemkameraet fra Sigma. Kameraet har en unik, ergonomisk design som bygger viddere på Sigmas dp Quattro-kameraer. Det robuste kamerahuset er værtettet og laget av magnesium, noe som gjør at kaemraet tåler de tøffeste forhold. Med en APS-C Foveon X3 Quattro CMOS-brikke på 29 megapiksler får du full fargeinformasjon i hver piksel for skarpe, detaljrike bilder med nyanserte fargetoner.

 • APS-C Foveon X3 Quattro CMOS-sensor på 29 megapiksler
 • Dual True III-prosessor
 • ISO 100-6400 og 3,6 bilder/sek
 • 3'' TFT LCD-skjerm på 1,620,000 piksler
 • Elektronisk søker på 2,36 millioner piksler
 • Hybrid Fase- og kontrast-AF-system

CMOS-sensor og Dual True III-prosessor

I sd Quattro sitter en CMOS Foveon X3-sensor i APS-C-format. De vanlige CMOS-sensorene har et fargefilter foran hver piksle, som gjør at du 2/3 av all fargeinformasjon må lages i kameraet. Forveon-sensoren har 3 lag - ett for hver grunnfarge så du får full fargeinformasjon i hver piksel. Dessuten er det ikke behov for antialiasingfilter og dermed får du skarpere bilder og mer detaljer. Kameraet har to True II-prosessorer som bedrer hastighet og bildekvalitet.

Fase- og kontrastfokus

sd Quattro har et hybrid autofokussystem som kombinerer fasedetektering og kontrastdetektering så du får rask og nøyaktig autofokus. Dessuten har aufotokussystemet funksjoner som bevegelsesdetektering, ansiktsgjenkjenning, fokus peaking og en rekke andre. Kameraet har ni fokuspunkter og fungerer selvsagt også med manuell fokusering.

Fokus på ergonomi

Det er lagt stor vekt på at sd Quattro skal være praktisk å bruke. Kameraet er meget portabelt, har et godt grep, tydelige knapper og hjul samt to skjermer - en høyoppløst for å se søkerbildet, og en infoskjerm. Den har også innebygd en høyoppløst, elektronisk søker med 100% dekning. Vertikalgrep finnes som tilbehør.

Værtettet

sd Quattro er bygd i magnesium som ikke bare gjør den robust og lett, men også vann- og støv-avvisende, så du kan bruke kameraet under alle værforhold.

Elektronisk søker og 3" LCD-skjerm

Den elektroniske søkeren på 2,36 millioner punkter viser nær 100% av synsfeltet og kameraets LCD-skjerm på 3 tommer har hele 1 620 000 punkter. Den elektroniske søkeren har en autofunksjon som gjør at kameraet automatisk veksler mellom søker og LCD-skjerm. Det gjør at du får bilde i søkeren ved å plassere øyet mot den.

Sigma 30mm f/1,4 DC HSM ART

Normalobjektiv med stor blender på f/1,4 og en bildevinkel som tilsvarer 45mm på fullformat. Utstyrt med blant annet HSM-motor som fokuserer raskt og lydløst. Gir vakker bokeh og kan brukes til både portrettfotografering, landskap og interiør. Yter meget godt i dårlig lys.

Sigma sd Quattro leveres med:

 • BP-61 Li-Ion batteri
 • BC-61 batterilader med nettadapter
 • USB-kabel
 • Kamerarem
 • Kamerahusdeksel
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.