Portabel studiobakgrunn med Green Screen

Fotobestway Bakgrunnsett + Chromakey bakgrunn

1028656
  • Luftdempede bakgrunnsstativer med en makshøyde på ca 3 meter
  • Kan brukes med både stoffbakgrunner og papirruller
  • Vattert transportveske med doble sikkerhetsremmer
1 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Bakgrunnsett + Chromakey bakgrunn
Bakgrunn Arctic White 2,72x11m
Clamp Studioklemme 10 cm
3 139 NOK
Bakgrunnsett + Chromakey bakgrunn
Rocksolid A Spring Clamp 2
Bakgrunn Arctic White 1,35x11m
2 858 NOK

Komplett bakgrunnssett med Chromakey tøybakgrunn

Et komplett bakgrunnssett med to stabile og luftdempende belysningsstativ, en teleskopbom og en tøybakgrunn. At får plass i den medfølgende transportvesken, noe som gjør at du enkelt kan ta med deg pakken for å fotografere i feltet.

Bakgrunnsstativ

De luftdempende bakgrunnsstativene har en makshøyde på ca 3 meter. Ved transport felles stativene sammen til en lengde på 87 cm. De har standard blitz-feste (5-8") og gjenge i toppen. Festet er vendbart slik at du kan bruke det med 1/4" eller 3/8"-skrue for montering av diverse tilbehør når stativet ikke brukes som bakgrunnsholder.

Teleskopbom

Den medfølgende bakgrunnsbommen kan brukes med både stoffbakgrunner og papirruller (selges separat). Den har også en justerbar lengde på 1,25 til 3 meter, noe som gjør at den passer sammen med bakgrunner av ulike størrelser. Bommen har en diameter på 22-30 mm.

Chromakey tøybakgrunn

Fargen på tøybakgrunnen er chromakey-grønn og den har en størrelse på 1,5x2,5 meter, noe som er en perfekt størrelse for f.eks. portrettfotografering. Bakgrunnen er forsynt med en kanal for lett oppheng på bakgrunnsbommen. Stoffet er vaskbart, og skulle bakgrunnen bli krøllete kan den strykes.

Transportveske

Den vatterte bærevesken har doble sikkerhetsremmer og en praktisk glidelåsåpning som gjør det enkelt å bære, samtidig som du får rask tilgang fra både enden og langsiden. Vesken har en lengde på 120 cm og en diameter på 16 cm, og rommer både bakgrunnsstativet og bommen.

Leveres med:

  • 2 stk bakgrunnsstativ
  • 1 stk teleskopbom
  • 1 stk tøybakgrunn
  • 1 st transportveske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.