Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko

Fotobestway Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko

1030940
  • Smart universalfeste som passer alle stativer (1/4, 3/8, 5/8-tilkobling)
  • Blitsen kan vris i 90 grader i begge retninger for ønsket vinkel
  • Lar deg montere både paraply og en kamerablits på samme side som vinkelleddet
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitzsko

Denne smarte paraplyholderen fra FotoBestway lar deg montere både en paraply og en kamerablitz på samme side av vinkelarmen, noe som gjør at de to enhetene forblir optimalt plassert i forhold til hverandre uansett hvordan du vinkler festet. Blitzen kan vris i 90 grader i begge sider for ønsket vinkel. Det smarte universalfestet passer de fleste standardstativer, noe som gjør dette tilbehøret perfekt for deg som holder på å sette opp ditt første studio.

Den leddede blitskoen har et smart universalfeste som passer alle stativ, både vanlige kamerastativ (med 1/4" eller 3/8" gjenge) som belysningsstativ med standard blitzfeste (5/8").

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.