Fotobestway Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko
Artikkelnummer: 1030940

Fotobestway Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko

Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitssko

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Smart universalfeste som passer alle stativer (1/4, 3/8, 5/8-tilkobling)
  • Blitsen kan vris i 90 grader i begge retninger for ønsket vinkel
  • Lar deg montere både paraply og en kamerablits på samme side som vinkelleddet
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tiltbart paraplyfeste med låsbar blitzsko

Denne smarte paraplyholderen fra FotoBestway lar deg montere både en paraply og en kamerablitz på samme side av vinkelarmen, noe som gjør at de to enhetene forblir optimalt plassert i forhold til hverandre uansett hvordan du vinkler festet. Blitzen kan vris i 90 grader i begge sider for ønsket vinkel. Det smarte universalfestet passer de fleste standardstativer, noe som gjør dette tilbehøret perfekt for deg som holder på å sette opp ditt første studio.

Den leddede blitskoen har et smart universalfeste som passer alle stativ, både vanlige kamerastativ (med 1/4" eller 3/8" gjenge) som belysningsstativ med standard blitzfeste (5/8").

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.