Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Rogue FlashBender 2 Large Soft Box Kit

Rogue Rogue FlashBender 2 Large Soft Box Kit

1018207
725 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Lysformer for din eksterne kamerablits.
Bruk FlashBender med din eksterne kamerablits for å forme lyset som du ønsker. Med Softbox får du vakker lys til portrettfotografering. Du får med en FlashBender 2 Large Reflector som du også kan bruke som en bounce reflektor eller snoot, og Sølv/Svart attachment.
Sølvsiden skaper kontraster og gir en reflekterende overflate mens den svarte siden skaper dramatiske effekter.

Festet er justerbart så du skal kunne bruke den med hvilken som helst blits.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.