Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT

320987
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Løser ut kompatible Speedlite-blitser på opptil 30 meters avstand. Radiostyring gir driftssikker betjening også uten mulighet for direkte synslinje. Egenskaper Radiostyrt ekstern blitsutløser Løs ut utvalgte Speedlites-blitser på 30 meters avstand Del av E-TTL II-blitssystemet Kontrollerer opptil 15 blitser Fjernutløser for kamera Forseglet mot støv og fukt. En radiostyrt blitsutløser for profesjonelle fotografer som bruker ekstern blits. Driftssikker ekstern blitskontroll Kontroller kompatible Canon Speedlite-blitser på opptil 30 meters avstand. Radiostyrt fjernutløser på frekvensen 2,4 GHz som er driftssikker i bruk, fungerer også utendørs og rundt hjørner - uten behov for direkte synslinje. Fotografering med flere blitser Skap sofistikerte lysarrangementer med flere blitser - du kan løse ut opptil 15 Speedlite-blitser med én enkelt kameramontert Speedlite-sender ST-E3-RT. E-TTL II blitsmåling gir enkel eksponeringskontroll. Fjernkontroll for kamera. Du kan løse ut et EOS-kamera med en Speedlite-sender ST-E3-RT fra en annen enhet eller fra en kompatibel Speedlite-blits, for eksempel Speedlite 600EX-RT. Det er mulig å løse ut opptil 15 kameraer samtidig for synkronisert fotografering. Brukervennlig utforming Speedlite-senderen ST-E3-RT har samme beskyttelse mot støv og fukt som profesjonelle EOS-kameraer og objektiver i L-serien. Senderen har en belyst LCD-kontrollskjerm som er lett å lese, og drives av to batterier i størrelsen AA/LR6.

[TEXT1014583797]

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.