Lær deg mer om batteridrevne studioblitser fra Godox

Godox er en stor produsent av blitser, LED-lys og studioutstyr. Blitsene kan brukes både i studio og i feltet. Vi har blitser for deg enten du er nybegynner eller profesjonell. Her finner du vårt utvalg av Godoxblitser – alt fra kompakte kamerablitser til proffaggregat.

Når bærbarhet er i fokus

Dette er blitser for deg som ønsker en kompakt, men kraftig blits - enten du skyter inne eller ute. Godox AD200 og AD200 Pro er veldig enkle å jobbe med, og du kan få plass til flere blitser i vesken. Den kompakte størrelsen kombinert med 200 Ws og sjenerøs batterilevetid gir deg gode muligheter for kreativ belysning til en svært attraktiv pris.

Perfekt balanse mellom størrelse og ytelse

AD300 Pro er en kompakt og bærbar studioblits med støtte for High-speed sync (opptil 1/8000). Blitsen er svært kompakt og veier bare 1,25 kg med montert batteri. Godox AD300 Pro er perfekt for bryllup, portretter, produkt og reklamefotografering, enten du er inne eller ute. Du kan til og med få denne studioblitsen ned i kameravesken uten problemer.

Kraftpakker med stort potensiale

Godox Witstro AD400 Pro og AD600 Pro gir deg kraften du trenger for å fylle store lysformere, skyte i større studioer eller ta bilder med kort dybdeskarphet utendørs. Disse blitsene er større enn deres mindre søsken AD200 og AD300 og har en mer tradisjonell design.

Blitsene har ikke bare høy ytelse og fargekorrekthet. De kan også drives med nettstrøm via en adapter du kan velge å kjøpe til. Dette gir deg to blitser i ett – batteriblits for location og med adapteren får du en profesjonell studioblits.

Batteriaggregat med blitshode og topp ytelse

Godox AD1200 Pro er et aggregat med mye kraft, hele 1200 Wattsekunder. Det er kraftig nok til å fotografere i sollys eller lyse opp et virkelig stort studio. Godox AD1200 Pro gir deg en ekstremt høy blitsstyrke kombinert med TTL og High speed sync, noe som gir deg utrolige muligheter for rask og effektiv fotografering.

Godox Wireless X - Radiokontroll via sender eller blits

For å bruke den innebygde radiokontrolleren i alle Godox batteridrevne studioblitser, kreves en kompatibel Godox-sender som støtter Godox Wireless X. Du kan velge mellom Godox Xpro 2.4G eller X2T tilgjengelig for Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Fujifilm og Sony.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.