Lær deg mer om studioblitser fra Godox

Godox er en stor produsent av blitser, LED-lys og studioutstyr. Blitsene kan brukes både i studio og i feltet. Vi har blitser for deg enten du er nybegynner eller profesjonell. Her finner du vårt utvalg av Godoxblitser – alt fra kompakte kamerablitser til proffaggregat.

Pakkeløsninger fra Godox

Perfekt for deg som ønsker å starte med studiofotografering. I pakkene fra Godox får du med både blitser, lysstativer, sender og veske - alt som trengs for å komme i gang med studiofotografering.

Blitser for det mindre studioet

Hvis du er ny på blitsfotografering, er en blitspakke med to Godox MS200 en bra start, spesielt hvis du starter med et mindre rom. Studiopakken koster mer eller mindre det samme som en enkelt standard kamerablits, men gir mer lys og kreative muligheter.

Høy effekt for større områder

Hvis du jobber med litt mer plass eller tar bilder av større grupper, er ekstra kraft en god ting. Godox SK400 II gir deg opptil 400 wattsekunder.

Blitsstyrke kombinert med rask ladetid

Godox QS400II er en ekstremt rimelig studioblits som kombinerer en stabil blitsstyrke med et aktivt kjølesystem for å spre varme, slik at du kan bruke blitsen ved høyere frekvens i lengre perioder. Blitsen har også smartfunksjonen til å automatisk dumpe blitsstyrken, slik at du ikke trenger å gjøre en testblink etter at du har senket blitsstyrken – noe som du må gjøre manuelt på billigere blitser.

Profesjonelle blitser med High-speed sync

Ta bilder med raske brenntider og bruk High-speed sync, som lar deg bruke lukkerhastigheter på opptil 1/8000 sekund. Blitsene har svært raske ladetider, og du kan holde et raskt tempo i fotograferingen med konsistente resultater. Blitspakkene er tilgjengelige i to varianter med Godox QT400II eller QT600II.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.