Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits SF 26 Sort

Leica Blits SF 26 Sort

1016163
  • Fungerer også som en konstant LED-lyskilde for videoinnspilling
  • Strømforsynes av to AAA-batterier
  • Svært liten og smidig
2 993 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica SF 26
Den kraftige kamerablitsen SF 26 kombinerer høy ytelse med allsidighet og gir flere muligheter når det begynner å bli lite lys. Blitsen kan vippes opp og har til og med et LED-lys for video.

SF 26 støtter utløsning ved 1. og 2. lukkergardin, og kan spre lyset tilsvarende 24, 35 og 85mm.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.