Kamerablitser

Kjøp kamerablits til gode priser hos oss på Scandinavian Photo. Vi har et bredt utvalg av blitser til Canon, Nikon, Sony med flere. I tillegg til originale blitser har vi også merker som Godox, Profoto, Nissin med flere. Med en ekstern kamerablits på toppen av kameraet får du en kraftig lyskilde som kommer høyere enn den innebygde blitsen, pluss at du ofte kan vinkle blitsen til å treffe for eksempel taket for å unngå for sterkt lys direkte på motivet. Kjøp kamerablits direkte på nettet eller besøk oss i butikk.

Filtrering
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen