Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Godox Blits TT350 til Nikon
Artikkelnummer: 1039533

Godox Blits TT350 til Nikon

Kompakt kamerablits til Nikon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Integrert radiosystem (Godox Wireless X)
  • Kompatibel med flere andre Godox-blitser
  • Utnytt kameraets raske lukkertider med High Speed Sync

Velg varemerke

990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Godox TT350 er en kompakt kamerablits med et integrert radiosystem. Med det trådløse systemet kan du styre andre blitser, la andre blitser styre TT350 eller sender (ikke inkludert) for å kunne fotografere med blitsen ved siden av kameraet. Blitsen støtter funksjoner som TTL, High Speed Sync, Powerzoom og radiostyring. Den kompakte størrelsen gjør at blitsen og utstyret blir mindre og smidigere.

Fordeler

  • Kompakt og smidig
  • Integrert radiosystem (Godox Wireless X)
  • High Speed Sync
  • Kompatibel med flere andre Godoxblitser

Blitsautomatikk

Godox TT350 fungerer sammen med blitsens TTL-måling, noe som innebærer at blitsen stilles inn automatisk gjennom kameraets innebygde lysmåler for å gi en korrekt eksponering. TTL gjør at du enkelt kan fotografere med blits uten lysmåler, noe som gjør at det blir enkelt og raskt å fotografere.

Utnytt kameraets raske lukkertider med Highspeed Sync

En blits med funksjonen highspeed sync fungerer også trådløst med Godox TT350, fordi sender og mottaker støtter dette. Dette muliggjør raskere lukkertider enn kameraets blitssynktid (normalt 1/125 - 1/250), noe som gjør at du kan bruke lukkertider opp til 1/4000 eller 1/8000 avhengig av hvilket kamera du bruker. Highspeed sync brukes f.eks. til å fryse bevegelser i eksisterende lys, mørke bakgrunnen, redusere eksisterende lys eller blitsfotografere med stor blender i lyst miljø.

Powerzoom

Zoomen på blitsen styres automatisk i forhold til objektivets brennvidde for å tilpasse lysspredningen for å ta vare på lyset. Zoomområdet på Godox TT350 ligger mellom 24-105mm, og kan også styres manuelt for å f.eks. skape en smalere blitsstråle og få naturlig vignett eller punktbelyse objektet.

Trådløst radiosystem

Det innebygde radiosystemet gjør det mulig å fotografere med blits trådløst. For å kunne utnytte dette kreves det en masterenhet eller senderen Z1T-C (ikke inkludert). Disse kan brukes for å trigge TT

Optisk slavefunksjon

Blitsen er utstyrt med radiosystem, men har også en optisk slavesensor, noe som gjør det mulig å trigge blitsen ved hjelp av blitslys fra f.eks. den innebygde kamerablitsen, speedlite eller studioblits. For at den optiske slaven skal fungere bra kreves det at den ser blitslyset for at den skal kunne trigge blitsen.

Leveres med

  • Godox kamerablits TT350C
  • Diffusor for blits
  • Blitsfot
  • Futteral
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen